- Ny og vanskelig motstander

Rick Parry mente at man får en vrien nøtt å knekke i Inter, men at alle er vanskelige så langt i CL. Parry antydet at Liverpool ikke vil være like aktive i transfervinduet i januar som tidligere.

Daglig leder Rick Parry tok den filosofiske holdningen da man ble trukket mot regjerende mester i Italia, Inter Milan, i 1/8 finalene i Champions League.

- Dette vil bli en vanskelig, men ny, motstander for oss, uttalte Parry til Sky Sports i Nyon. - Det er uansett ingen lette lag å møte på dette tidspunktet i turneringen.

Kampene vil samtidig bli mulighet til å få "revansje" for tapet mot Inter Milan i 1965, da italienerne vant 3-0 hjemme etter først å ha blitt slått med 1-3 i en klassisk kamp på Anfield. To av målene i returen var høyst tvilsomme og det ble senere kjent at dommeren hadde tatt i mot bestikkelser.

- Liverpool er et av de sterkeste lagene, men slik er det og vi må bare gjøre vårt beste, var svaret til Ernesto Paolillo, general manager i Inter Milan.

- Vi vant ligaen i Italia i fjor og har et meget sammensveiset lag, ledet av trolig den beste treneren i Italia for øyeblikket. Vi håper at vi kan være i toppform til disse kampene.

Rick Parry ble også spurt om det kommende transferbudsjettet, og antydet at de røde ikke vil være særlig aktive i januar.

- Det som har stått om at det ikke er aktuelt at vi vil være involvert på transfermarkedet i januar er fullstendig feil. Hvis vi behøver å styrke laget vil vi gjøre det, men vi kommer kanskje ikke til å være like aktive som vi har vært tidligere.