- Opp til oss selv

Fabio Aurelio gir Rafa flere muligheter. Backen sier at det blir vanskelig men samtidig opp til en selv, dersom LFC skal avansere i CL. Svimmel keeper testet. Fersk dommer mot Fulham.

Kamp om backplassene
Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio startet på backene mot Besiktas, og med begge tilbake fra skader vil de gi Steve Finnan og John Arne Riise hard kamp om flankene i forsvaret.

Brasilianske Aurelio viste sin beste form på Merseyside rett før han ble skadet mot PSV i april, og 28-åringen med den presise venstrefoten vil nå håpe at han kan få noen skadefrie måneder framover. Han vil også håpe på avansement i Champions League, selv om Fabio understreker at det er mye jobb å gjøre før man kan sikre seg en av de to øverste plassene i gruppe A.

- Vi har tro på oss selv, men vi vet samtidig at vi nå med ett er verdens beste lag like lite som vi var det verste tidligere, forklarer Aurelio til Liverpools hjemmeside.

- Dette var et skikkelig steg framover, men vi har fortsatt mye å gjøre mot Porto og Marseille. Alle har en mulighet til å gå videre, men vi vet at det nå er helt opp til oss selv.

- Vi vet at vi er veldig sterke på Anfield. Vi må fortsette å jobbe hardt og ha troen.


Testet etter åtte baklengs
Ikke bare slapp Hakan Arikan åtte baller bak seg på Anfield, men keeperen ble også kalt inn til dopingtest etterpå.

En kan vel kanskje si at det vil være overraskende om man fant noen prestasjonsfrembringende stoffer hos tyrkeren!?


Stephen Tanner dømmer på lørdag
Dommer i kampen Liverpool v Fulham førstkommende lørdag er Stephen Tanner fra Somerset. Tanner har kun dømt sju kamper tidligere i Premier League.