- Oppgaven er ikke fullført

Agger advarer mot å tro at liverpool allerede er i kvartfinalen. Belletti kan miste returoppgjøret. Neil Warnock klar for Anfield-møte.

Daniel Agger advarer både supportere og lagkamerater til å tro at avansementet til kvartifinalen i Champions League allerede er sikret etter 2-1 på Nou Camp.
- Vi må holdene benene på jorden. Barcelona er et veldig godt bortelag, så mye kan skje, uttalte Agger til dansk TV3+ etter kampslutt.

- Stemningen og fotballspillet var klart noe av det beste jeg har opplevd. Jeg går imidlertid inn med samme innstilling til hver kamp, så på en måte var det en kamp som så mange andre.

Midtstopperen erkjenner at det i høy grad var Rafael Benítez' gode taktikk som la grunnlaget for seieren.
- Slik er det jo alltid. Det gjaldt å være riktig plassert på banen og arbeide hardt for laget. Utover det skulle vi forsøke å kjøre noen gode kontringer, og det synes jeg vi lyktes godt med.

Belletti kan miste 2.kamp
Barcelonas forsvarspiller Juliano Belletti er tvilsom til returoppgjøret på Anfield tirsdag 6.mars. 30-åringen forstuet venstre ankel i gårsdagens kamp, men var tvunget til å fullføre kampen da Frank Rijkaars allerede hadde brukt kvoten på tre innbyttere. Brasilianeren forventes å være ute i mellom ti og femten dager. Belletti er for tiden eneste skadde spiller i Barcelonas tropp, etter at Lilian Thuram nå er friskmeldt etter en leggskade.

Neil Warnock klar for Anfield
Sheffield United-manager Neil Warncok ser frem til å møte Liverpool på lørdag. Han er klar over at det vil bli en meget tøff oppgave.
- Man tar en kikk på de fire lagene øverst på tabellen, og da forventer man ikke å få med seg noe på bortebane, spesielt etter resultatet deres mot Barcelona, uttaler Warncok til Sky Sports News.

- Anfield er et fantastisk sted å reise til. De vil være høyt oppe, publikum vil være fantastisk og det er stort for oss.

- Dette er grunnen til at man ønsker å spille i Premier league, reise til Anfield og andre slike steder.