- Paletta trengte spilletid

Benítez om salget av Paletta. Antatt overgangssum £2M. Crouch fra start mot Toulouse? Svarte armbind og ett minutts stillhet til minne om Rhys Jones.

Jamie Carragher mister de neste to kampene på grunn av et ribbeinsbrudd han pådro seg borte mot Sunderland. Også Sami Hyypiä måtte forlate Stadium of Light med skade. Finnen måtte ut med et nesebrudd allerede etter et kvarter, men likevel er han altså aktuell mot Toulouse i morgen. En eventuell erstatter for både Sami og Carra kunne muligens ha vært Gabriel Paletta, men et salg av argentineren var fullført før kampen mot Sunderland. Rafael Benítez forklarer hvorfor de lot 21-åringen gå til Boca Juniors.
- Det er ingen vits å tenke på hva jeg ville ha gjort dersom jeg visste om skadene, men Paletta trengte å spille. Da var det best at han dro til Boca, forklarer Benítez. Liverpool Echo antyder en overgangssum på £2M for Gabriel Paletta.

Crouch fra start?
Peter Crouch har hittil fått svært lite spilletid denne sesongen. Angriperen spilte hele den første kampen mot Toulouse og fikk syv minutter som innbytter mot Chelsea. Ellers har han ikke vært på banen for de røde. Nå virker det som den engelske landslagsspilleren igjen får sjansen fra start mot Toulouse.
- Jeg har ikke følt behov for å snakke med Peter om dette. Han vet at han er en del av mine planer, uttaler Rafa. 

- Jeg behøvde å prate med ham og støtte ham da han kom til klubben. Da var det mye snakk om at han ikke scoret. Dette er annerledes. Han vet at han er viktig. Han kommer til å spille mange kamper. Jeg forventer at han er profesjonell og klar når han behøves.

Svarte armbind og ett minutts stillhet
Det forventes også at Liverpool skal bære svarte armbind mot Toulouse og at det holdes ett minutts stillhet før avspark til minne om den 11-årige Everton-supporteren Rhys Jones, som ble skutt og drept i bydelen Croxteth i forrige uke.
- Det vil bli en passende markering, men det er alt jeg kan si inntil jeg har snakket med guttens familie, sier en klubbtalsmann.