- Presset er på United og Chelsea

Steve Finnan gir ikke opp kampen om ligagullet, mens Rafa Benitez vurderer cover for høyrebacken. God motstand for juniorlaget i morgen. Neil Mellor tilbake i scoringsform.

Forsiktig optimisme fra Finnan
Mannen som vil være en av de første som Rafa Benitez setter ned på sin lagoppstilling, Steve Finnan, mener at det er Manchester United og Chelsea som har presset på seg foran ligainnspurten.  Iren ønsker ikke å bygge opp forhåpningene for mye, men etter å ha møtt alle de beste lagene på bortebane vil han heller ikke avskrive sjansene til de helrøde.

- Hvis vi fortsetter å spille slik vi har gjort i det siste i ligaen, og de to lagene foran oss kjemper mot hverandre og begynner å tape poeng, da får vi bare se hvordan det ender, kommenterer Finnan til Liverpool Echo.

- De er mer press på de to topplagene enn oss.  Vårt hovedmål er å fortsatt være blant de fire beste, og hvis vi kan fortsette å konsentrere oss om det vet en aldri hva som vil skje senere.

- Vi er nødt til å tenke positivt, men samtidig være forsiktige.  Chelsea har åpenbart fått en downperiode, men vi vet hvor gode de er, og Manchester United ser fortsatt sterke ut.

- Vår hensikt er å vinne alle kampene hjemme, siden vi har vært virkelig sterke gjennom hele sesongen på Anfield.

- Vi vet at vi nå har spilt godt i ligaen over tid.  Vi vet at vi tapte for mange poeng på bortebane tidlig i sesongen, men det har ikke vært tilfelle i det siste og det viser hvor mye bedre vi er blitt.

Høyrebacken og Steve Finnan er den posisjonen hvor Liverpool synes å ha svakest dekning pr. i dag.  Det har tilsynelatende vært liten aktivitet på Anfield, etter at Lucas Neill valgte å signere for West Ham, men se ikke bort i fra at Rafael Benitez kan dra opp ny back av ermet i løpet av den neste uka. 

- Vi vil nå tenke på andre muligheter, sier manageren etter at Neill valgte høyere lønn og London istedenfor det han betegnet som sitt favorittlag.


Reading i juniorcupen
Liverpool møter Reading i juniorcupen i morgen.  Kampen starter kl 20.00 og vises direkte på e-season ticket hos liverpoolfc.tv.

Etter seieren mot Chelsea i forrige runde vil mange holde de helrøde som favoritter til å avansere som tittelforsvarere, men Reading kan vise til solid form på juniornivå denne sesongen.  I sin liga er man for øyeblikket nr.2, bak Leicester men foran klubber som Tottenham og Aston Villa.  På 17 kamper har man vunnet 11 kamper og tapt tre.  33 scorede mål og 18 innslupne i en svært målrik avdeling tyder bl.a. på at man er gode defensivt.


Mellor på vei tilbake
Neil Mellor har fortsatt til gode å debutere for Preston North End, etter £500 000-overgangen fra Liverpool i sommer. Nok en gang er det skader som har holdt spissen på sidelinja. Men endelig ser det ut til at er lys i enden av tunnelen. Mellor gjorde i alle fall fire mål da Prestons reservelag banket Tranmeres reserver 6-3 i går kveld. Dermed kan det gå mot en førstelagsdebut for Mellor, fem måneder etter at han kom til Deepdale.