- Rafa har funnet den rette balansen

Steve McManaman mener Rafael Benitez har funnet balansen på midtbanen. Aston Villa slo Inter Milan. Luis Garcia scoret for Atletico Madrid. Ikke alle i Liverpool ville ha meg, sier Malouda.

Tidligere Liverpool-legende Steve McManaman, som blir å finne som ekspertkommentator for Setanta Sports denne sesongen, fortsetter å skryte av Rafael Benitez og Liverpool. Nå mener Macca at Rafa med sommerens spillerkjøp av Yossi Benayoun og Ryan Babel har funnet balansen på midtbanen.

McManaman spilte 274 kamper og scoret 46 mål på ti sesonger for Liverpool FC. Han har uttalt seg som ekspertkommentator om sin tidligere klubb. Han mener at spesielt Liverpools høyreside, som har vært en aldri så liten hodepine for Rafa de siste sesongene, ser spennende ut, spesielt etter Benayoun ankomst. Dette gjør at kaptein Steven Gerrard kan bekle den rollen han helst vil ha, nemlig som sentral midtbanespiller.

- De har hatt vinger som Kewell og Pennant siden jeg dro, men nå synes jeg balansen er mye bedre på begge vingene, sier McManaman.

Macca likte det han så da Fernando Torres åpnet sin målkonto for sin nye klubb, med Benayoun som servitør.

-  Jeg vet Rafa lenge har vært en stor fan av Benayoun, helt siden han spilte for Racing Santander, sier Steve.

Liverpool møter Feyenoord i kveld og det er ventet at Ryan Babel vil spille på venstresiden, med landsmann Dirk Kuyt i midten. McManaman ber Liverpool-supporterne om ikke å vente seg alt for mye av Ryan ennå.

- Mange av oss vet ikke så mye om Babel, annet enn at han gjorde en god figur i Ajax, scoret en del mål og gjorde det godt i U21-EM. Men han er en ung gutt og et kjempestort talent. På tre år vet vi mer, sier McManaman.

Macca, som begynte i Liverpool den sesongen klubben vant ligaen sist, i 1989-90, tror det kan være lite tid for de nye spillerne til å slå til, som er et krav fra supporterne som nå krever at klubben skal være seriøse utfordrere til rivalene Manchester United og Chelsea for ligagullet.

- Ligaen er absolutt viktigst for Liverpool-fansen. Spillere som Gerrard og Carragher ønsker å vinne Premier League hvert år. Glem Champions League. Fansen vil kreve at de nye angriperne skal score mange mål for å innfri alle de store forventningene som nå er på Anfield, sier Steve McManaman, som skal analysere det som skjer for Setanta Sports i Premier League denne sesongen. Den første kampen Macca får anledning til å fortelle om det som skjer til TV-seerne er Aston Villa-Liverpool kommende lørdag.

Villa slo Inter 3-0
Aston Villa imponerte I sin siste oppvarmingskamp før lørdagens ligaåpning mot Liverpool. De ga seg ikke før de hadde slått de regjerende ligamestere i Italia, Inter Milan, 3-0. Nyervervelsen Nigel Reo-Coker var ifølge kamprapporten lagets store spiller. Midtbanespillerne Gareth Barry og Stilian Petrov og angriper Ashley Young gjorde også gårsdagen sur for Inter. Gareth Barry ga Villa ledelsen før kvarteret var gått. Villa fikk blod på tann og fortsatte angrepene, men fikk ikke uttelling før tre minutter etter sidebytte da midtstopper Martin Laursen økte til 2-0 på en heade. Barry økte fra straffemerket etter 69 minutter og fastsatte sluttresultatet til 3-0. Inter, som spilte både med Luis Figo, Zlatan Ibrahimovic, Materazzi, Dsacourt, Christian Chivu og Stankovic, hadde sine sjanser, men dette var og ble Villa sin kamp. De hadde en god generalprøve, og manager Martin O`Neill var naturlig nok fornøyd med spillerne. John Carew spilte ikke for Aston Villa.

Aston Villas lag mot Inter; Taylor, Bouma, Mellberg (Berger 72), Laursen (Osbourne 81min), Barry, Young (Maloney 74min), Moore, Agbonlahor (Harewood 72min), Cahill (Gardner ht), Petrov, Reo-Coker.

Garcia scoret
Luis Garcia viser god form etter overgangen fra Liverpool og scoret i går sitt første mål for Atletico Madrid da spanjolene slo Lazio 3-1. 29-årige Garcia fikk skryt for meget godt og bevegelig spill og scoret 2-0-målet da han fyrte av et skudd fra langt hold høyt oppe i hjørnet for Lazios keeper. Braulio og Jose Antonio Reyes scoret de to andre målene for Madrid-laget. Optimismen er stor på den rød-hvite delen av den spanske hovedstaden nå. De har mistet Fernando Torres, men har fått flere gode erstattere før den spanske ligaen begynner senere i august.

- Ikke alle i Liverpool ville ha meg
Florent Malouda var nær ved å gå fra Lyon til Liverpool tidligere i sommer. Dette ble det ingenting av, og Malouda har i stedet gått til Chelsea. Nå sier Malouda at han hadde flere samtaler med Rafael Benitez, og fikk et inntrykk av at manageren virkelig ville ha ham.

- Men mitt inntrykk var at ikke alle i Liverpool ville ha meg. Derfor valgte jeg Chelsea, sier Malouda, som ble Chelsea-spiller for noen dager siden for 13,5 millioner pund, mens Liverpool i stedet gikk for Ryan Babel fra Ajax som forsterkning på sin venstreside.