- Reina blant de tre beste i verden

Jamie Carragher mener at trioen Cech, Buffon og Reina er de tre beste sisteskansene i verden, og scouseren mener at de er så jevngode at det er umulig å rangere dem.

Jamie Carragher sier til liverpoolfc.tv i dag at Jose Reina er den beste keeperen han noensinne har spilt sammen med. Spanjolen har som kjent holdt nullen i sju av Liverpools tolv Premier League-kamper denne sesongen, og har etablert seg som en av Premier Leagues aller beste målvakter.

Reina har som kjent vunnet Barclays Golden Glove de to siste sesongene, og er nå på god vei til den tredje strake utmerkelsen.

- Jeg har hele tiden hevdet at han er en fantastisk keeper. Jeg har vært lenge i klubben nå, og han er den beste målvakten jeg har spilt sammen med, uttaler Carragher.

- Han har slått noen klubbrekorder allerede, og det vitner om at han er en klassekeeper. For meg fremstår han som en av verdens tre beste målvakter. Jeg synes Cech, Buffon og Pepe er de beste, og de er så jevnbyrdige at det er vanskelig å rangere dem, legger midtstopperen til.

- Det er flott for en forsvarer å ha en keeper som man kan stole på. Dersom vi var nervøse med tanke på egen keeper, og fryktet at alle forsvarsfeil ville resultere i scoring, ville det ha virket negativt inn på vårt spill, avslutter Carra.