- Samme filosofi

Rafa Benitez om overgangsrykter, og sommerens overgangsbudsjett. Viktige spillere ute for Reading.

Enkelte aviser i England har antydet at Liverpool-sjef Rafa Benitez får hele 40 millioner pund å kjøpe spillere for i sommer. Spanjolen selv sier han ikke vet noe om dette enda.

- Det er helt korrekt at vi ønsker å gå fremover som klubb. Jeg har vært i møter med de nye eierne, og de har vist seg villige til å gjøre det som skal til for at vi skal lykkes. At de har gitt meg et overgangsbudsjett allerede feil. De gangene vi har pratet om dette har de ikke gitt meg noen eksakte tall.

Navn som Samuel Eto’o og David Villa har blitt linket til Liverpool de siste ukene. Rafa har et ganske så avslappet syn på saken.

- Når du har vunnet FA cupen og Champions League de siste årene, og er i kvartfinalen i Champions League denne sesongen, er det naturlig at store navn blir linket til klubben. Sannheten er imidlertid at vi vil fortsette med filosofien vår, som går på å kjøpe spillerne vi ønsker, og som passer inn i systemet vårt. Ønsker vi en spiller som er tilgjengelig, vil vi gjøre et forsøk på å hente han.
Noen ganger kan det være vanskelig å få tak i en spiller. Klubben spilleren har kontrakt med, kan være lite villige til å selge, og spilleren selv kan være mer enn godt nok tilfreds der han er, avslutter Rafa.


Little ute for Reading
Reading-ving Glen Little mister morgendagens kamp mot Liverpool grunnet en akilles-skade. Steve Coppell har fra før av Ibrahima Sonko og Bobby Convey skadet, og ingen av disse rekker Liverpool-kampen.