- Sesongen er ikke over

Rafael Benitez bedyrer at Liverpool fortsatt har mye å spille for, selv om man er utslått av de to hjemlige cupene. Insúa måtte slite benken for Argentina nok en gang.

Rafael Benitez uttaler i dagens Liverpool Echo at sesongen slett ikke er over fordi om Liverpool er ute av de hjemlige cupene. Dette etter påstander i engelsk presse om at Carling Cup var klubbens eneste realistiske mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Det skal sies at engelsk presse sa det samme også da de røde røk ut for Burnley i FA-cupen i januar 2005, og da man gikk hodestups ut av ligacupen mot Crystal Palace i fjor. Ved begge anledningene stod Benitez tilbake som triumfator da sesongen var over.

- Når vi spiller mot lag som Manchester United, Chelsea og Arsenal senere i sesongen, er jeg sikker på at vi kan oppnå bedre resultater. Dersom vi har alle våre spillere tilgjengelige, og vi unngår mer uflaks med skader, vet jeg hvor sterk vår førsteellever kan være, sier Benitez.

- Folk snakker om hvor sterke Arsenal var i disse to cupkampene. Det skulle vise hvor bra vi har gjort det i og med at vi endte foran dem i ligaen i fjor, og er foran dem på tabellen nå.

- Jeg husker at Manchester United røk tidlig ut i Champions League og tapte for oss i FA-cupen i fjor. Da sa folk det samme om dem som de sier om oss i dag, men nå ligger de øverst på tabellen. Vi kan også gjøre fremskritt fra en lignende posisjon, og folk bør huske at vi fortsatt henger med i to turneringer.

Insúa på benken også mot Colombia
Liverpools Emiliano Adrián Insúa var ubenyttet reserve da Argentina U20 spilte 1-1 mot Ecuador i sin første kamp i det søramerikanske mesterskapet mandag, og det samme var tilfellet da argentinerne tapte 2-1 for Colombia i går, etter å ha ledet 1-0 ved pause. De neste kampene til Argentina er mot  Venezuela (14.1) og Uruguay (16.1).