- Stallen må styrkes

Rick Parry er ikke fornøyd med ligaplasseringen, og bebuder at stallen vil bli styrket foran neste sesong. Cupmestre kåret på Anfield.

Liverpools daglige leder Rick Parry påpeker at spillertroppen må styrkes i løpet av sommeren om man skal kunne kjempe om ligamesterskapet neste sesong. Han innrømmer at årets sesong har vært dårligere enn forventet, og selv en seier i Champions League kan ikke dekke over det.

- Det er hva supporterne ønsker – å vinne ligaen. Vi vil fortsette å kjempe for det. Vi har forbedret stallen i løpet av sesongen, men det er åpenbart at vi fortsatt har et stykke igjen, sier Parry til liverpoolfc.tv.

- Vi vil fortsette å styrke stallen. Dette handler ikke om små eller store navn, men om å finne de riktige spillerne til å forbedre troppen. Det handler om kvalitet, legger han til.

Trass i dette mener Parry at man likevel går til Champions League-finalen med en sterkere tropp enn man gjorde i Istanbul for to år siden.

- Vi har aldri hatt en bedre og sterkere stall enn nå. Minnene fra Istanbul vil leve med oss, men vi er bedre nå. Vi satser på å ikke ligge under med 3-0 ved pause denne gangen!

Amatør-finale på Anfield
Coundon Conservative kunne løfte FA Carlsberg Sunday Cup på Anfield i helgen, etter å ha slått Lebeq Tavern Courage 5-0 i amatørenes store finale i engelsk fotball. Dette var femte gangen at finalen i søndagsligaens versjon av FA-cupen ble spilt på Anfield.