- Tabber bakover kostet oss dyrt

Rafa skylder på defensive tabber. Henry og Wenger hyller hjemmesupporterne.

Rafa mente Liverpool startet kampen bra, men la til at han var skuffet over feilene.

- Det var en dårlig dag for oss, og vi er skuffet fordi vi gjorde noen feil som kostet oss dyrt. Vi kontrollerte de første 35 minuttene, men så gjorde vi to stygge feil og lå under 2-0 til pause, sa Benítez etter kampen.

- Vi kjempet oss tilbake i kampen, men gjorde så nok en feil, men når vi må fremover med så mange folk for å score et mål risikerer vi et mål i mot. Det var en jevn kamp, men når du gjør slike feil blir du straffet.

- Xabi mente vi kanskje ble snytt for et straffespark, men jeg har ikke sett reprisen og man kan ikke endre på det nå uansett. Men jeg synes det var drøyt med et gult kort, avsluttet Rafa.

Henry og Wenger hyller hjemmesupporterne
I de første 6 minuttene av dagens kamp sang Liverpoolsupporterne "for the 96 Justice", mens The Kop holdt opp en mosaikk med ordet "TRUTH".

- Du må bare beundre Liverpools supportere. De var bare fantastiske. Klubben har en fantastisk støtte her, sa Wenger etter kampen.

Målscorer Thierry Henry kommenterte også trøkket fra hjemmefansen.

- Jeg er ikke helt sikker på hva fansen sang i begynnelsen av førsteomgang, men lyden etter at de var ferdige førte til at vi spillerne ikke kunne høre hverandre på banen. Jeg har så stor respekt for denne banen og disse supporterne. For et sted å spille fotball, avsluttet Henry.