- Tid for siste skritt

Jamie Carragher mener at Liverpool nå står ved en skillevei og at det er avgjørende at sommeren benyttes riktig. Bolton vurderer Djibril Cissé.

Carra venter spent
Det er ikke bare Liverpools supportere som sjekker nyhetene flere ganger om dagen for å se om de røde snart styrker spillerstallen, alliert med amerikanske dollars.  Jamie Carragher er også spent på hva Rafael Benitez kan hente inn før ligastart, og mener at dette kan bli en helt avgjørende sommer i kampen om å ta igjen forspranget til Chelsea og Manchester United.

- Det er en veldig lik situasjon, sier Carra på spørsmålet om det ligner 2002 og da Houllier med en 2.plass i ligaen skulle ta det siste skrittet.  – Gérard Houllier hadde gjorde det virkelig bra i tre år og det var sommeren hvor alle håpet vi kunne utligne forspranget.  Dessverre ble det aldri slik.

- Når en manager kommer til en ny klubben kan ingen forvente en tittel umiddelbart, men etter to eller tre år kan du håpe å ha bygget grunnpilarene i et lag som kan utfordre.

- Jeg tror vi hadde det den gangen, og jeg tror vi har det nå.  Rafa har gjort det glimrende, men alle vil nå øyne muligheten til å tette igjen luka.

- Det siste skrittet er alltid det vanskeligste.  Hvis vi ikke forbedrer oss fra nå av vil vi bare stå på stedet hvil istedenfor å komme framover, noe som ikke er godt nok hvis vi skal hamle opp med Manchester United og Chelsea.

- Jeg er nå hardere å vinne enn noen gang i min tid som spiller.  Chelsea og United har løftet lista, og de fire beste managerne i verden er trolig managere i de fire øverste klubbene.

- Det er ingen vits i å bekymre seg om hva de andre gjør, svarer Carra på hentydningen om at Manchester United allerede har investert £50M i nye spillere i sommer.  – Vi må bare konsentrere oss om oss selv.  Det å bruke mye penger garanterer ingen ting, en kan bare se på Juan Sebastian Veron.

- Jeg er sikker på at når det skrives 11.august vil manageren ha gjort alt han kan for å ha brakt de rette spillerne hit, og klubben har gjort hva den kan. 

- Klubben har oppnådd alt de siste årene bortsett fra å vinne ligaen.  Jeg er desperat etter å klare det i løpet av den nye kontrakten som jeg har skrevet under og jeg vet at alle andre som er her føler det samme.


Sammy ser på Cissé
Flere engelske aviser skriver i dag at Sammy Lee vurderer Djibril Cissé, enten ved kjøp til Reebok eller på lån for neste sesong.  Ryktene forteller at Nicolas Anelka kan være på vei ut av klubben.  Ifølge pressen skal Liverpool være villig til å la Cissé gå for om lag £6M, men at Bolton nok vil prøve å prute på den prisen.

Avisene hevder ellers at Chelsea nå har Daniel Alves i kikkerten, selv om Real Madrid også skal være klar med et bud for spilleren som Liverpool sier ikke lenger er like interessant.

Det hersker også usikkerhet rundt Florent Malouda.  Spilleren selv har bekreftet at han har snakket med Rafael Benitez, men at Liverpool aldri har kommet med bud.  Andre store klubber skal følge situasjonen nøye til den franske venstrevingen.