- Torres har ting å forbedre

Rafa mener at Torres fremdeles har noe å jobbe med på trening. Manageren ikke overrasket over spissens gode prestasjoner. Liverpool best i PL det siste kvarteret. Forventer fysisk kamp mot Bolton.

Rafael Benítez er henrykt over måten Fernando Torres har klart seg i engelsk fotball, men manageren mener at den spanske stjernespissen fremdeles har noe å forbedre. Torres har scoret 10 mål på 12 kamper fra start, siden rekordovergangen fra Atlético Madrid i sommer. Benítez er ikke overrasket over at Torres har funnet seg til rette i Premier League. Spilleren vil klare å innfri sitt potensial dersom han fortsetter å arbeide hardt på treningsfeltet.
- Det er klart at han må forbedre seg, sier Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- Han har gitt oss mye, men han må forbedre seg. Han vet det. Hovedsaken for meg er at hans mentalitet er virkelig god. Det er veldig positivt. Jeg er sikker på at han vil prøve å bli bedre.

- Han må trene på spesifikke ting, forandre på to eller tre detaljer og også jobbe med styrkene sine.

- Vi er ikke så overrasket over måten Fernando har tilpasset seg fordi vi snakket før vi bestemte oss for å kjøpe ham. Vi snakket om hans hurtighet, fysiske styrke og mentalitet.

- Vi visste at han hadde en veldig god karakter. Han ønsker å bli suksessfull her. Han er virkelig glad i byen, supporterne og alt sammen. Jeg tror at nøkkelen er at vi kjente til spilleren fra før.

- Vi hadde en liste med navn på angripere. Vi så etter en spiss med riktig mentalitet for England. Det handler ikke bare om kvalitet.

- Det faktum at Fernando bare er 23 betyr at i form av business og prestasjoner så har vi hentet den riktige spilleren.

Reina har stor tro på Torres
Pepe Reina er sikker på at Torres vil fortsette å imponere i rødt.
- Fernando er en stor spiller. Alle oss vet det fordi vi ser ham på trening hver dag. Det er ingen overraskelse for oss. Jeg sa da vi kjøpte Fernando at han kan score 20-25 mål for oss denne sesongen. Jeg har ikke sett noe som gjør at jeg skifter mening, sier Reina.

Liverpool best sist kvarteret
Liverpool har scoret 19 ganger på de siste 15 minuttene i kampene og 14 mål de siste 10 minuttene. Ingen andre i Premier League kan vise til slik statistikk.
- Moralen til spillerne og arbeidsmengden er veldig viktig. De har tro på at de kan vinne. Det hjelper dem til å holde det gående, forklarer Benítez.

- Det er også viktig at de vet at de kan klare det. Jeg kan kanskje si til dere at jeg vil løpe 100 meter på ti sekunder, men det kan ikke dere. Men i dette tilfelle vet spillerne at de kan klare det. De har gjort det før.

- Jeg tror vi trener bra. Spillerne er friske og opplagte, så de kan klare det av den grunn. De har selvtilit til det. Det er en kombinasjon av så mange ting. Mentalt kan man forsøke, men er man ikke kapabel fysisk, så kan man ikke.


Fysisk batalje mot Bolton
Benítez håper at Liverpool slipper å vente helt til slutt før de avgjør mot Bolton i morgen. Oppgjøret mot "The Trotters" vil bli en vanskelig kamp, spesielt ettersom Gary Megson har gått tilbake til samme spillestil som Bolton brukte under Sam Allardyce.
- Bolton har byttet ut manageren. Nå spiller de mer fysisk og mer slik de pleide å gjøre tidligere.

- Vi vet at det blir slik. Vi må forsøke å håndtere situasjonen, fysisk, teknisk og taktisk.

- Forrige gang vi spilte mot Bolton hjemme vant vi 3-0, men det var i julen. Jeg tror at de var slitne. Det var annerledes denne gang. Fysisk sett vil de være uthvilt.

Benítez mener at Boltons fremgang under Megson kommer som følge av arbeidet til Sammy Lee. Bolton tok en sterk hjemmeseier mot Manchester United forrige helg.
- Jeg mener det alltid når man skifter manager. Dersom den forrige manageren gjorde en god jobb, så vil den neste dra fordeler av det.

- Så det er Bolton som gjør en god jobb - Sammy tidligere og Gary Megson nå.