- Uaktuelt med nytt utlån av Cissé

Benitez gjør det helt klart at det ikke kommer på tale med noe nytt utlån av Djibril Cissé. Kewell går for seier i Asia Cup. UEFA gjør forandringer i Champions League.

Rafael Benitez gjør det i dag helt klart at Djibril Cissé ikke får forlate Liverpool før det kommer et tilfredstillende bud på spissen. Et nytt utlån er helt uaktuelt.

- Når det gjelder Cissé, så er situasjonen den at dersom en annen klubb ønsker hans tjenester så må de kjøpe ham. Vi ønsker ikke å låne han ut igjen, sier manageren til liverpoolfc.tv.

Cissé har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Kewell vil vinne Asia Cup
Harry Kewell har klare ambisjoner om å vinne Asia Cup. Det sier han til australsk presse i dag.

- I troppen er vi ekstra fokuserte på denne turneringen, ikke minst fordi vi føler ekstra press etter at vi gjorde det så bra i VM i fjor. Det vil være en flott bragd å vinne Asia Cup. Kun seier er godt nok, slår Liverpool-vingen fast.

Kewell reiser til Singapore i dag, der Australia vil trene neste uke frem til de møter Singapore i treningskamp lørdag. Socceroos første kamp i Asia Cup er mot Oman i Bangkok 8.juli.

- Jeg føler meg i storform, skadefri og sterk. Jeg er klar for turneringen. Mens jeg har vært skadet har jeg analysert mitt eget spill. Jeg har sett opptak av meg selv spille, og lagt merke til hvordan jeg blir markert. Jeg kommer til å gjøre noen forandringer i min spillestil som vil gagne mitt spill, uttaler 28-åringen.

Money fortsetter i Walsall
Tidligere Liverpool-forsvarer Richard Money har forlenget sin kontrakt som manager for League One-klubben Walsall med tre år.

UEFA gjør forandringer
UEFA har diskutert det fremtidige formatet til Champions League for årene 2009 til  2012.

- Det vil ikke bli noen forandringer på selve gruppespillet, som fortsatt vil bestå av åtte grupper med fire lag i hver, men det vil bli noen endringer på hvem som får tilgang til turneringen, uttaler Michel Platini til uefa.com.

UEFA-sjefen avslører at saken vil bli diskutert ytterligere senere i sommer, og en avgjørelse omkring dette vil bli tatt når eksekutivkomiteen møtes i Istanbul i september.

Det vil også bli gjort forandringer når det gjelder trekningen av kvartfinalene i Champions League. Der vil hvert lag for fremtiden bli seedet etter resultatene tidligere i turneringen samme år. En seier tidligere i turneringen vil gi to poeng og et uavgjort resultat ett poeng, og de fire lagene som oppnår høyest poengsum i henhold til dette vil bli toppseedet. Likeså vil systemet sørge for at de to høyest seedede lagene ikke kan møte hverandre i semifinalen. Dette vil bety at hver enkelt kamp i Champions League vil få større betydning.

Luis fyller år
Luis Garcia fyller 29 år i dag. Vi gratulerer!