- Vår erfaring vil hjelpe oss

Steven Gerrard tror Liverpools erfaring fra kamper som mot Olympiakos vil hjelpe mot Marseille. Hauge dømmer den ovennevnte kamp.

Uavgjort mot Marseille vil holde til avansement såfremt Besiktas slår Porto, men Steven Gerrard akter å gå for seier, og nevner den sagnomsuste kampen mot Olympiakos i 2004 I den anledning. Kapteinen forteller også at han etter hjemmetapet mot Marseille ikke hadde videre tro på avansement.

- Hadde du fortalt meg fem minutter etter fløyta gikk mot Marseille på Anfield, at vi kunne gå inn i gruppespillets siste kamp og selv avgjøre vår videre skjebne, ville jeg ha tatt tilbudet.
 
- Ting ble bare verre da vi tapte for Besiktas. Vi visste at vi måtte strebe i motbakke, men etter den siste tids innsats i turneringen, er det igjen opp til oss selv. Vi er et annet lag nå, og langt mer selvsikre enn laget som tapte hjemme for Marseille.
 
- Alle husker Olympiakos, så vår erfaring fra fortiden vil hjelpe oss. Den store forskjellen da kontra nå, er at vi ikke er hjemme, hvilket vil gjøre ting vanskeligere, men vi spiller god fotball, vinner kamper, og scorer mål.

- Presset vil ligge på Marseille, i like stor grad som på oss. Vi vet at vi alltids forventes å gå videre, men ser man alt under ett, så slo de oss på Anfield, og vi tapte i Tyrkia, da var vi ikke favoritter til å gå videre.

- De må ha håpet på at vi pr. nu skulle være ute av dansen, og at de allerede hadde sikret seg avansement. Heldigvis er ikke det ståa.

Hauge dømmer Liverpool
Terje Hauge er valgt ut til å dømme Liverpools oppgjør mot Marseille på Stade Velodrome. Dommersjefen i Norge, Rune Pedersen, tror ikke rutinerte Hauge vil ha vanskeligheter med å håndtere oppgaven i skjebnekampen. Det kommer frem av følgende sitater servert av iBergen.n

- Vi fikk bekreftelsen i dag fra UEFA om at Terje skal dømme kampen. Det blir en tøff oppgave i en pulje alle lag kan gå videre. Vi og UEFA er sikre på at Terje vil takle dette på et utmerket måte.