- Vi fortjente ikke å tape

Gary Ablett fornøyd med spillet, men skuffet over at det ikke ble minst ett poeng mot Manchester Uniteds reservelag.

Reservelaget tapte i går 0-1 mot Manchester United foran 842 tilskuere på Racecourse Ground i Wrexham. Liverpools reservelagsmanager Gary Ablett mente de røde i det minste hadde fortjent ett poeng. Kampens eneste mål kom fra et frispark der ballen gikk gjennom hele straffefeltet og inn ved bortre stolpe.
- Vi kommer til å spille langt verre enn dette i fremtiden og vinne kamper, reflekterer Ablett.

- Vi stilte med et ungt lag som var ivrige etter å imponere og gjøre det bra. Pasningsspillet var bra gjennom mesteparten av kampen. Vi slapp inn et elendig mål fra vårt synspunkt med tanke på organsiseringen ved frisparket. De er noe vi må gjøre bedre.

- Den eneste redningen keeperen vår, Daniele Padelli, måtte gjøre, kom på overtid. Vi dominerte kampen, og Jack Hobbs (bildet) var uheldig da han headet ballen i tverrliggeren. Jack er vår kaptein, og han er en eksemplarisk leder.

- Vi skapte noen veldig gode sjanser, men hadde ikke den flaksen man noen ganger behøver. Ryan Flynn og Jordy Brouwer skulle ha scoret på klare headinger fra syv meter, men traff ikke engang målet, så det var skuffende.

- Etter kampen fortalte jeg spillerne at vi hadde gjort det veldig bra, men likevel tapte vi. Jeg må si det gjør vondt. Spillerne var nedbrutte etter kampen, men det er en god erfaring for dem. Det er en følelse de ikke ønsker å oppleve svært ofte i løpet av karrieren, på den måten at de spilte så bra og likevel dro tomhendte hjem.

- Fysisk sett synes jeg vi var veldig sterke. Jeg må gi full kreditt igjen til vår fitnesstrener Antonio Gomez. Han har gjort en briljant jobb med spillerne.

- Jeg vil også rose Hughie McAuley, som arbeider sammen med meg. Hughie har vært her lenge, og han får ikke den hyllesten han fortjener. Han legger ned mye arbeid både på og utenom treningsfeltet med spillerne. Vi er her for forhåpentligvis å få spillerne opp i den standarden som kreves for å spille på førstelaget.

Reservelaget ligger for øyeblikket på 6. plass i FA Premier Reserve League North. Gary Abletts mannskap har igjen kun én kamp for sesongen, Everton på Racecourse Ground mandag 30.april.