- Vi frykter ikke Barca

Steven Gerrard sier til LFC Magazine at det er ingen grunn til å frykte Barcelona på forhånd. - Vi må ha tro på oss selv, slår han fast.

Steven Gerrard sier til LFC Magazine at det er ingen grunn for hans lagkamerater til å frykte Barcelona, når lagene møtes på Nou Camp om en uke.

- Vi må ha tro på oss selv, og vi kan ikke bruke for mye tid til å fokusere på Barcelona. Frykter vi dem på forhånd, vil de bare få en fordel.

- Vi vet vi er i stand til å slå dem, og vi vet vi er i stand til å vinne store kamper som dette. Jeg er sikker på at Barcelona frykter oss, sier kapteinen.

Gerrard tror også at Rafael Benitez’ inngående kjennskap til spansk fotball kan slå positivt ut for de røde.

- Rafa kjenner dem og den spanske ligaen bedre enn noen andre, og det vil gjøre dem urolige. Ideelt sett vinner vi i Barcelona. Vi er ikke et lag som reiser til bortekamper for å spille for et uavgjort resultat, selv om uavgjort ikke ville være noe dårlig resultat for oss i denne kampen.

- Vi har flere spillere som har mye erfaring fra spill på Nou Camp tidligere, så det er ingen av oss som frykter dette. Det virker som vi har ventet på denne kampen i evigheter nå, og vi vet at et positivt resultat vil gi oss et godt utgangspunkt foran returen på Anfield.

- Vi har spilt noen gode kamper mot Barcelona tidligere også, og jeg er sikker på at denne kampen vil føye seg inn i den rekken, avslutter Gerrard.