- Vi frykter ikke Liverpool

Lisandro Lopez sier at Porto ikke kommer til Anfield for å spille uavgjort, og tror Liverpool skal slite for å bryte gjennom portugisernes forsvar. David Thompson må legge opp.

Portos angriper Lisandro Lopez sier til setantasports.com at de står foran en tøff oppgave på Anfield, men at Liverpool skal få noe å slite med.
- Ærlig talt så er vi portugisiske mestere og vi har ingenting å misunne de røde for, sier Lopez.

- Jeg skal gi et råd til Liverpool. Hvis de tror at vi kommer for å forsvare oss til uavgjort, så tar de skammelig feil. De kommer til å lide mot oss.

- Vi har store ambisjoner for turen til Liverpool. Vi er ubeseiret denne sesongen, og planen vår er å fortsette med det og kvalifisere oss til neste runde.

- Vi er ikke redd for de rødes reaksjon. Hvis jeg var dem, ville jeg vært tankefull fordi de spiller for ikke å bli utslått av Champions League. Porto vil gjøre livet vanskelig for dem.

- Hittil har vi bevist at vi er det beste laget i gruppen, og skal fortsette med å vise det på Anfield. Laget gjør fremskritt på alle områder. Vi har store ambisjoner i Europa. Vi ønsker å ta oss gjennom rundene. Da må vi eliminere så sterke motstandere som Liverpool.

Det går mot en ny klassisk e-cup-kveld på Anfield, og Lopez ser frem til det.
- Vi respekterer Liverpools atmosfære svært mye, men det kommer ikke til å bli ferie for oss. Vårt mål er å vise Europa hva vi kan være i stand til. Jeg liker å føle presset, og vi forventer det i Liverpool. Det motiverer meg mye og gjør at jeg spiller bedre på banen.

- Liverpools beste side kan være angrepspillet, men de kommer til å møte et sterkt forsvar fra Porto.

David Thompson ferdig som spiller
Sky Sports melder at David Thompson må legge opp på grunn av skade. 30-åringen spilte 56 kamper og scoret 5 mål for Liverpool i perioden 1998 til 2000. Han ble solgt til Coventry i august 2000 for £3M, og har også spilt for Swindon (utlånt fra Liverpool), Blackburn, Wigan, Portsmouth og Bolton. Midtbanespillerens kontrakt med Bolton gikk ut sist sommer. Nylig var han på prøve i Sheffield United, men mislyktes med å sikre seg kontrakt. De siste sesongene har han slitt med en kneskade, og han ble anbefalt å legge støvlene på hylla.