- Vi ga bort ball og initiativ

En skuffet Rafael Benitez erkjente at hele laget gjorde en dårlig kamp mot Marseille. Seier for Porto gjør at Liverpool ligger nest sist i gruppe A.

- Vi ga fra oss ballen og greide ikke å kontrollere midtbanen. En skuffet Rafael Benitez fant ingen grunn til å forsvare sine spillere etter en svak kamp som ga 0-1 mot Marseille på Anfield.

- De arbeidet hardt, presset oss og hadde samtidig tekniske spillere med fart, men det forventet vi på forhånd, sa Rafa om Marseille.

- Vi hadde ballen en del det første kvarteret, men vi greide ikke å utnytte det og spilte i det hele tatt ikke bra. Vi prøvde å bytte spillere, rokkere om på laget, men det fungerte ikke. Da vi fikk noen sjanser helt på slutten var vi stresset.

- Dette er spillere som kjenner hverandre godt og det hadde ingen betydning for resultatet. Hele laget var under pari i dag, svarte manageren på det vanlige spørsmålet om rotering etter at fem nye spillere kom inn fra forrige kamp.

- Vi er veldig skuffet, men det eneste som hjelper er å jobbe hardt og vinne neste kamp.

En scoring fra Quaresma på overtid gjorde at Porto vant 1-0 borte mot Besiktas, hvor Liverpool skal spille sin neste kamp i Champions League. De røde bør nå helst vinne begge kampene mot tyrkerne for å henge med i toppen av gruppe A.