- Vi hadde fortjent bedre

Benítez mener Liverpool hadde fortjent bedre etter gårsdagens bitre tap for Milan, samtidig som han berømmer fansen og innsatsviljen. Hicks og Gillett skryter av supporterne, og vil ha en helrød fremtid.

Drømmen om å kunne løfte en sjette Champions League brast for Liverpool etter at den italienske veteranen Filippo Inzaghi puttet to i en ikke fullt så innholdsrik Champions League-finale. Uansett ønsker Liverpools manager Rafael Benítez å takke så mye for all støtten fra fansen og den innsatsen han mener spillerne la ned i 90 minutter.

- Jeg ønsker å takke våre supportere for å ha gjort det beste de kunne for å heie oss frem til en seier i kveld, men dessverre ble det ikke slik. Jeg ønsker å takke staben og alle spillerne fordi vi kjempet virkelig hardt og vi hadde fortjent bedre enn dette, uttalte Benítez.

Et sent Dirk Kuyt-mål gjorde at enhver rød fikk tilbake håpet om en mulig sjette seier i Champions League, men det ble ikke flere mål mot slutten av kampen, som ble preget av mye velkjent uthaling av tiden fra det italienske laget. Etter fløytesignalet som markerte at kampen var slutt, lå skuffende Liverpool-spillere med tårer i øynene strødd på gressmatta i Aten, men Benítez var rask til å gratulere Milan og Ancelotti med finaleseieren.

- Først av alt ønsker jeg å gratulere AC Milan med seieren, for de er et godt lag. I første omgang kontrollerte vi kampen, men slapp inn et mål på tampen. I andre omgang ble vi mer offensive i vårt spill, og vi håpet å kunne dra nytten av friske ben, men vi må sette sjansene. Vi ga Milan rom nok til å kunne gjøre det de er gode på mot slutten av kampen, erkjenner en slagen Rafael Benítez.

Hicks og Gillett skryter av supporterne
De to nye eierne hadde ikke forventet å være på plass i Aten den 23. mai for å heie på laget sitt da de kjøpte den opp i vinter, men Liverpool nådde Champions League-finalen etter en rekke fantastiske kamper. Selv om det ble er bittert tap for AC Milan, var Tom Hicks opptatt av å skryte av supporternes gode støtte.

- Det er ingen sjanse i havet for at verken det ene eller andre laget mitt har de samme intense og lidenskapelige supporterne som det Liverpool har, beretter Hicks, som også eier baseballaget Texas Rangers og ishockeylaget Dallas Stars i USA.

Hicks, som for anledningen var antrukket i en hvit Liverpool-drakt, og med de siste nyhetene omkring hans ishockeylag med seg under armen, gjettet at Liverpool kom til å vinne 2-1. Det var i det minste riktig tippet resultat, men for feil lag.

Selv etter gårsdagens tap er fremtiden fortsatt mer enn helrød, og Liverpools fremtidige suksess ser ikke ut til å få noe tilbakeslag, heller tvert imot, under Hicks' og Gilletts eierskap.

- Vi er lidenskapelige omkring det å ha suksess i både våre liv og i våre familier. Vi ønsker også å oppnå suksess med Liverpool, så vi ønsker å kjempe om å gå til topps i både Champions League og Premier League hvert år fremover, opplyser George Gillett.

- Fansen er virkelig smarte. De innser at George Gillett og jeg ønsker nøyaktig det samme som de ønsker for Liverpool, avslutter Tom Hicks.