- Vi har gjort noen forandringer på opplegget

Førstelagstrener Alex Miller kunne avsløre at Liverpool har gjort noen forandringer på treningsopplegget i forhold til tidligere år, da han var med på åpningen av Rotterdam-turneringen.

Førsterlagstrener Alex Miller har reist i forveien til Nederland for å representere Liverpool under den offisielle åpningen av Rotterdam-turneringen i dag. Under denne seansen understreket Miller at det er viktig for de røde å få en god start på sesongen i år, slik at man får være med og kjempe i teten i ligaen fra første fløytesignal av.

- De to siste sesongen har vi ikke startet særlig bra, men forhåpentligvis blir det annerledes i år, uttalte Miller.

- Vi har gjort noen forandringer på treningsprogrammet, som vi tror vil bidra til en god start. Konkurransen er hard i England, og derfor er det så viktig å ikke gi ved dørene i starten av sesongen. Vi sikter derfor mot en god start når vi møter Aston Villa, la han til.

- Vi har hentet inn noen spillere som vi tror vil bidra til en styrket tropp, og vi håper at disse skal finne seg raskt til rette sammen med de andre. Jeg er ikke så dum at jeg sier at dette blir vårt år og at vi vil vinne ligaen, men vi skal i alle fall utfordre de beste. Vi har flere gode spillere, og det vil kreve en del å slå oss.