- Vi har ikke kommet på kant med Rafa

George Gillett Jr benekter at Rafael Benitez skal ha kommet på kant med ham selv og Tom Hicks. Mark Gonzalez i Chile-troppen til Copa America.

George Gillett Jr har nå gått ut i media og avvist påstandene om at han og Tom Hicks har kommet på kant med Rafael Benitez.

- Jeg leser at Rafa skal være misfornøyd med oss og kommer med krav, og at det er konflikter og uenigheter mellom ham og familiene Gillett og Hicks. Det er så langt fra sannheten som det går an å komme, siteres amerikaneren i flere britiske aviser.

- Allerede i februar la Rafa en slagplan. Vi står 100% bak den planen. Denne planen innebærer at det skal brukes penger, men vi skal bruke pengene som planlagt og ikke strø rundt oss med dem som en full sjømann.

- Fotball handler om samarbeid, og det er noe Rafa tror meget sterkt på. Som alt annet i livet handler dette om partnerskap, samarbeid og kommunikasjon. Alt dreier seg ikke om penger, legger han til.

Gonzalez i Chile-troppen
Mark Gonzalez er med i den foreløpige troppen som Chiles landslagssjef har tatt ut til Copa America. Troppen på 25 spillere skal kuttes ned til 22 før turneringen, som spilles i Venezuela i tidsrommet 26.juni til 15.juli, tar til. Chile har havnet i gruppe B, hvor de møter tittelforsvarerne Brasil, samt Mexico og Ecuador. Alle nasjoner som deltok i fjorårets VM.