- Vi kan kjempe om tittelen

En optimistisk og fornøyd Rafa Benitez etter at man kunne feire julen litt på forhånd med fire scoringer hjemme mot Portsmouth.

- De viste i dag hva vi kan gjøre og at vi er i stand til å vinne noen kamper på rad, så en blid Rafael Benitez etter at Liverpool hadde startet jule- og nyttårskampene med 4-1 seier.

Det ligger i kortene at de røde må fortsette å ta mye poeng i de neste kampene mot Derby, Manchester City og Wigan, men manageren har ikke tenkt å gi opp kampen om årets ligamesterskap.

- Spillerne viste den mentaliteten som skal til for at vi i det minste kan være med å kjempe om tittelen, fortsatte Rafa.

- Vi er veldig fornøyd. Laget spilte bra og vi scoret fire mål mot det beste bortelaget. Det er virkelig viktig at vi nå har fått tilbake selvtilliten.

- I dag skapte vi mange sjanser og laget spilte med lidenskap og intelligens.

- Vi var litt nervøse etter at Portsmouth scoret og vi behøvde et tredje mål, som Torres skaffet oss.

- En vet at Torres alltid er en trussel når han kan løpe bak forsvaret. Han har en god innstilling og har ikke noe problem med fysikken i Premier League. Han viste sin kvalitet og sin fart i dag.

Arsenal vant lokalderbyet mot Spurs, mens Manchester United og Chelsea spiller i morgen. Scoringer av Torres (2), Benayoun og et selvmål av Distin har derfor ikke foreløpig gitt særlig med resultat for Liverpool på tabellen.

- Alle må fortsette å vinne kamper siden det nå er tre kamper på ti dager, sier Benitez. - Vi får se hva som skjer med Chelsea, Arsenal og United.