- Vi må angripe

Steven Gerrard ønsker å gå offensivt til verks i kveld, og ryste Besiktas allerede fra start av. Kapteinen vet at kun seier er godt nok.

Steven Gerrard sier til Liverpool Daily Post at han og hans lagkamerater ikke har noen annen mulighet enn å angripe fra start av mot Besiktas på Anfield i kveld.

- Jeg sa etter tapet i Istanbul at vi stod foran tre meget viktige kamper, cupfinaler hver og en av de gjenværende kampene i gruppen. Jeg har ikke forandret mening siden, uttaler Liverpool-kapteinen.

- Vi må komme raskt i gang, og prøve å ryste Besiktas så tidlig som mulig. Jeg tror ikke vi har noe å frykte. Vi vet vi må ha en slik kveld som vi tidligere har hatt mot Juventus, Chelsea og Olympiakos. Vi stiller med ryggen mot veggen nok en gang, men jeg vet vi kan klare dette. Alle må jobbe sammen, og gi fansen troen. Vi må muligens være tålmodige, men vi må sørge for at vår kvalitet blir utslagsgivende, legger han til.

- Får vi spillet vårt til å fungere, er det få som kan stoppe oss. I kveld må vi finne formen.

- Faktum er at Besiktas fikk et godt resultat på hjemmebane mot oss, men selv de vil innrømme at vi hadde mer enn nok sjanser til å vinne den kampen. Vi tror på oss selv og våre kvaliteter, og går ut for å gjøre jobben vår i kveld. Det vil være flott om vi klarer å gi de andre lagene i gruppen beskjed om at vi er tilbake på sporet.

- De siste årene har vi gjort noen av våre beste kamper i Champions Leauge, men i år har vi ikke kommet i gang. Vi slet oss til ett poeng mot Porto uten å spille bra, og fikk som fortjent mot Marseille. Vi tok ikke vare på sjansene våre i Tyrkia, men vi skal ikke gjøre samme feilen i kveld. Det har vi ikke råd til. Vi har ingen feilmargin å gå på lenger.