- Vi må finne tilbake til formen

Rafael Benitez oppfordrer sine spillere til å komme på vinnersporet igjen, etter en tung uke som følge av landskampsopphold. Rafa gir Mourinho verken ros eller ris.

- Vi må begynne å spille fotball igjen, spille godt pasningsspill, skape sjanser og score mål slik vi gjorde før landskampoppholdet.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo at han tror og håper at man nå kan legge to kamper mot Portsmouth og Porto bak seg, hvor spillet har vært skuffende men hvor det likevel har blitt to uavgjorte resultat i antatt vanskelige bortekamper.

- Dere vet hvilke tanker jeg har om hvor vanskelig det er for spillere å kunne holde på formen etter landskamper, sier Rafa. - En kan snakke om det 400 ganger, men nå må vi fokusere på hva vi selv kan gjøre.

- Det positive er at vi fortsatt er ubeseiret og tanken er å holde den raden av kamper så lenge som mulig.

- Jeg vet at Birmingham vil bli en sterk motstander. De har mye erfaring og deres manager kjenner Liverpool meget godt.

- Vi trente i går og snakket om den siste kampen, fortsetter manageren etter det tamme oppgjøret i Portugal mot Porto. - Jeg er sikker på at dette var en enkelt foreteelse siden vi vet at vi har mye kvalitet i troppen.

Rafael Benitez og José Mourinho har ikke vært verdens beste venner samtidig som deres lag har kjempet om trofeer i England og ute i Europa, men sjefen på Anfield valgte å ikke kommentere i verken negative eller positive vendinger etter at hans tidligere kollega fikk sparken i Chelsea.

- Det er ingen god idé for en annen manager å snakke om andre klubber i slike situasjoner, sier Rafa etter hva som har skjedd på Stamford Bridge.

- Jeg vil foretrekke å ikke si noe. Det som er sikkert er at Chelsea fortsatt har et godt lag med mange veldig gode spillere.

- Det beste for Liverpool er å fortsette å fokusere på hva vi gjør og fortsette å prøve å bli bedre og spille god fotball, ikke tenke på hva som skjer andre steder.