- Vi må løfte oss

Steve Finnan er ikke i tvil om at Liverpool må spille bedre enn mot Derby dersom det skal bli seier på søndag. Didi Hamann får ros fra begge leire.

Langvarig skade
Steve Finnan er glad for å være tilbake i spill igjen etter skade. Høyrebacken var med i seieren mot Derby, og håper nå på ytterligere spill under det harde juleprogrammet. Iren er imidlertid ikke i tvil om at de røde må vise til bedre spill enn de gjorde på Pride Park dersom det også skal bli tre poeng mot Manchester City.

- Hvis vi spiller som mot Derby vil vi trolig gå på et tap, uttaler Finnan til Liverpool Echo.

- City har en glimrende statistikk hjemme denne sesongen og vi må definitivt løfte vårt spill.

- Mot Derby må jeg innrømme at det ikke så bra ut med et par minutter igjen å spille, men dette er et lag som ikke gir opp og selv med 1-1 helt mot slutten hadde vi tro på å kunne klare det.

- De hadde noen gode sjanser til å ta ledelsen, men vi hadde også muligheter. Det var herlig at Stevie greide å trylle fram en scoring og gi oss seier.

- Jeg har hatt problemer med baksiden av leggen og hadde et tilbakefall for et par uker siden, slik at det har tatt tid.

- Det sier seg derfor selv at det er godt å være tilbake, og heldigvis var det på et seierslag. Jeg føler meg fin, men det kan være at du vil merke det mer i din andre eller tredje kamp tilbake.


Legenden Hamann
En spiller som vi få en god mottakelse av begge grupper med fans på søndag er Dietmar Hamann. Tyskeren er en legende i Liverpool FC etter mange gode år på Anfield, hvor han gjorde seg gjeldende i mange av de største kampene og hvor han ikke minst vil bli husket for sitt innbytte i Istanbul med påfølgende scoring i straffesparkkonkurransen.

På City of Manchester Stadium kan han stå direkte overfor en gammel kjenning i Xabi Alonso.

- Didi er en stor spiller og en av de beste spillerne jeg har spilt sammen med i Liverpool, bekrefter Alonso til Liverpool Echo.

- Han har mye erfaring og vi vet alt om han, men han vet også mye om oss. Jeg spilte flere kamper sammen med Didi i min første sesong i Liverpool, og jeg kunne se hvordan han kontrollerte kamper og instinktivt visste hva han skulle gjøre i spesielle situasjoner. Han prøvde å utfylle dem han spilte sammen med, uansett hvem det var.

- Han er en god spiller som gir et lag fin balanse, og har viktig erfaring både på og utenfor banen.

- Han har vært en av nøkkelspillerne for Manchester City denne sesongen og vi må holde et øye på ham.

Manageren til Didi, Sven-Göran Eriksson, antyder at det ligger an til at veteranen får ytterligere en kontrakt med de lyseblå.

- Han er som en storebror og far for laget, og han organiserer alt ute på banen, bekrefter Svennis.

- Jeg har blitt positivt overrasket over hvor bra han har spilt hele sesongen. Han er veldig viktig for oss, og både løper mye og vinner ballen.

- Jeg vil anta at hans agent snart vil banke på døra angående neste sesong og jeg vil alltid åpne den. Vi får se hva som skjer, men hvis han fortsetter slik han har begynt vil han være viktig for oss.