- Vi må sette sjansene

Rafa var litt skuffet over at man ikke avgjorde til sin fordel mot Portsmouth, men mente likevel det var fremgang. Viktig for laget at Torres er klar. Gerrard frisk om 2-3 dager.

- Vi dominerte kampen, men greide ikke å sette sjansene, oppsummerte Rafa Benitez etter 0-0 og 2-4 tap på straffer i Hong Kong. - Slik er det i fotball, hvis du ikke utnytter dine muligheter vil du heller ikke vinne.

- Spesielt den siste muligheten vi fikk var klar for Torres, men det viktigste var at han kom til sjansene.

Liverpool jobbet nær sagt helt fram til avspark for å få sitt rekordkjøp klart i tide til avspark, og man lyktes så vidt.

- Nå er Fernando Torres klar og det er viktig for laget, mente en lettet Benitez. - Det var veldig varmt og jeg synes han gjorde det bra.

- Totalt sett synes jeg laget spilte bedre i dag enn på tirsdag og du kunne se hvilken større kvalitet vi nå har i troppen. Vi må imidlertid gi kreditt til Portsmouth som forsvarte seg godt.

- Steven Gerrard vil jeg si var 80% klar og derfor spilt han ikke mer. Vi forventer at han er helt friskmeldt innen 2-3 dager.

Steven Gerrard og Dirk Kuyt scoret på sine straffer, mens David James reddet fra Torres og Benayoun. Det gjorde at de røde tapte 4-2 på straffespark. James ble for øvrig kåret til turneringens beste spiller.

Harry Redknapp, manager hos Pompey, mente at det var en stor skalp å slå Liverpool i en slik turnering. Han mente at man ikke minst hadde sine midtstoppere å takke for at man holdt nullen i to kamper. Harry berømmet Liverpools bevegelse og pasningspill og mente at det var et lag som er godt nok til å kjempe om ligagull.