- Vi må snakke om fremtiden

Rafael Benitez letter litt mer på lokket i forhold til konflikten med Tom Hicks og George Gillett, og hevder han var mer overrasket enn forbannet i situasjonen som forløste konflikten.

En Rafael Benitez som i går mottok massiv støtte fra fansen på Anfield, synes nå mer bestemt på å få skværet opp i konflikten med eierne enn hva som er tilfelle i Amerika.

Hicks og Gillett nekter å diskutere muligheter for Rafa i transfermarkedet før man møtes i forbindelse med kampen mot Manchester United i midten av desember, noe manageren nå synes å ha slått seg til ro med selv om han sier at han ble overrasket.

- Jeg var ikke forbannet på dem, jeg ble bare overrasket, sier Benitez om situasjonen som utløste reaksjoner i media. - Vi pratet om fremtiden til klubben og andre spørsmål.

- Jeg prøvde bare å gjøre klubben bedre. Det var en merkelig situasjon, men jeg tenkte kun på klubben. Jeg leste et sted at det var mitt ego, men det stemmer ikke. Dette er mitt ansvar.

- Jeg må ta vare på mitt lag, på min tropp. Det hadde vært lett for meg å ikke si noe og bare ta min lønnslipp hver måned, men jeg foretrekker å involvere meg. Jeg har imidlertid ikke noe problem med noen.

- Vi ønsker alle å gjøre hva som er det beste for klubben og jeg tror eierne også forstår det. Vi må snakke om fremtiden, og så får vi se hva som skjer med transfers.