- Vi var rustne

Jamie Carragher mener at Liverpool var rustne på Villa Park, og forklarer det med lang tid siden siste match. Gerrard på høyre også for England? Jol nekter å selge Berbatov.

- Jeg kan ikke huske at det var en målsjanse i hele kampen.

Slik oppsummerer Jamie Carragher gårsdagens målløse kamp på Villa Park. Dette var Liverpools tredje strake kamp uten seier, og midtstopperen peker på manglende kamptrening som en mulig årsak til den svake forestillingen.

- Vi spilte ikke så bra som vi pleier, og jeg tror heller ikke Aston Villa gjorde det. Villa spilte mot Arsenal på onsdag, og det hadde nok tært på kreftene deres. Vi har ikke spilt kamp på 10 dager, og det kan være årsaken til at vi virket rustne. Ingen av lagene fortjente å vinne kampen, konkluderer scouseren.

- Når du ikke makter å vinne, må du sørge for at du ikke taper. Slik sett var det ett poeng vunnet, sier han til Liverpool Daily Post.

Thomas Sørensen sin gode redning av innbytter Robbie Fowlers heading i sluttminuttene var det nærmeste de for anledningen helgule kom tre poeng. Gårsdagens kamp ble dermed den tiende bortekampen i ligaen uten seier denne sesongen.

- Når laget ikke spiller bra, kan en enslig sjanse være helt avgjørende. Den muligheten Fowler fikk helt på tampen kunne ha utgjort den lille forskjellen om headingen hadde gått inn. Slike ting kan vise seg å bli avgjørende når sesongen er over, og vi skal telle opp, konkluderer manager Benitez.

Aston Villas spillere og ledere var på sin side forbannet over at Stilian Petrov ikke fikk straffespark da han ble felt av Steve Finnan like før pause.

- Jeg har ikke sett reprise av den situasjonen, men mine spillere sa at det var skuespill. Men det er mine spillere. Jeg tipper Aston Villa-spillerne har en annen versjon, er Benitez sin kommentar til hendelsen.

Gerrard på høyre også for England?
Liverpool Daily Post skriver at England-manager Steve McClaren planlegger å bruke Steven Gerrard på høyreflanken mot Israel og Andorra, akkurat som Rafael Benitez gjorde for klubblaget mot Aston Villa. Liverpool-kapteinen selv foretrekker som kjent å spille sentralt på midtbanen. Der akter imidlertid McClaren å benytte Owen Hargreaves.

- Steven Gerrard er en spiller som kan forandre kamper. Han trenger frihet til å gå fremover på banen og skape ting eller score. Jeg ville ikke ha nølt med å bruke Steven sentralt, til høyre eller til og med på venstresiden. Vi har imidlertid benyttet han på høyresiden i mine tre første kamper som landslagssjef. Jeg har snakket med ham om det, og han har ingen problemer med å spille der, sier McClaren før EM-kvalifiseringskampene.

Jol vil ikke selge Berbatov
Ryktene om at Liverpool ønsker seg spissen Dimitar Berbatov har fått Spurs-manager Martin Jol til å sette en prislapp på smått utrolige £40M på bulgareren han selv betalte £10.9M for sist sommer.

- Han er vår visekaptein, og han er seg sitt ansvar bevisst. Markedsprisen hans vil ligge på £30-40M. Selv om noen tilbød meg det, ville jeg ikke selge, kommenterer Jol til skysports.com.