- Vi vil få se mer til Leto, Lucas og Babel

Rafael Benitez tror at trioen Leto, Lucas og Babel vil gjøre seg mer og mer bemerket utover sesongen. Gerrard utdyper uheldig kommentar. Torres imponert over draktsalg.

Rafael Benitez utfordrer i dag sine sommerkjøp Ryan Babel, Lucas Leiva og Sebastian Leto til å gjøre seg mer bemerket i Liverpool-trøya. Manageren er fornøyd med hvordan den unge utenlandske trioen har funnet seg til rette på Anfield, men mener at de alle kan bidra med så mye, mye mer.

- Vår tropp er virkelig bra nå, og forhåpentligvis vil dette bli tydeligere og tydeligere utover i sesongen. Noen av de unge, lovende spillerne, jeg tenker da spesielt på karer som Sebastian Leto, Lucas Leiva og Ryan Babel, vil vokse som spillere utover i sesongen, og jeg er sikker på at de også vil spille bedre, sier Liverpool-manageren til Echo i dag.

- Jeg er ikke skuffet over dem så langt, men jeg mener de har potensial til å gjøre det enda bedre, understreker han.

Spanjolen tror at Liverpool kunne ha vært foran ligaleder Arsenal på tabellen nå, dersom man hadde tatt bedre vare på sjansene på hjemmebane.

- Jeg føler vi er i en mye bedre posisjon enn på samme tid i fjor. Vi har flere poeng, og dersom man analyserer kampene mot Birmingham, Chelsea og Tottenham, så var det tre kamper vi kunne ha vunnet, og da kunne vi ha toppet tabellen nå.

- Jeg kan ikke være 100% fornøyd, da jeg vet at vi kunne ha vunnet disse tre kampene. Det er fortsatt mye rom for forbedringer.

Gerrard utdyper kommentar
Ikke uventet har det skapt sterke reaksjoner på Merseyside at Steven Gerrard på en pressekonferanse med England antydet at han setter landslaget foran klubblaget. Liverpool-kapteinen har derfor i dag sett seg nødt til å utdype sine kommentarer til Liverpool Echo.

- Det jeg prøvde å si var at når jeg er på landslagsoppdrag så er England viktigst, men når jeg spiller for Liverpool så er Liverpool viktigst. Jeg håper og tror at mitt spill også backer opp dette. Jeg er desperat etter å oppnå suksess både med Liverpool og England, sier han.

Torres overveldet over responsen
Fernando Torres har i dag uttrykt at han er overrasket over at så mange Liverpool-fans bærer trøye med hans navn på ryggen.

- Det er overraskende å se så mange engelske supportere som bærer min trøye, uttaler han til Liverpool Echo.