- Vi vil være friske og raske på søndag

Trolig er det kun fire eller fem av spillerne som startet mot Toulouse som også vil starte kampen mot Chelsea. Steve Finnan tror ikke den intense heten i Frankrike vil ha tappet disse for krefter.

Steven Finnan var en av dem som svettet i varmen i Toulouse i går, som også kan regne med en plass i startoppstillingen mot Chelsea på søndag. Iren insisterer på at han og hans lagkamerater vil være klare for søndagens storkamp trass i utskeielsene i Frankrike.

Høyrebacken innrømmer imidlertid at forholdene under gårsdagens kvalifiseringskamp til mesterligaen er noe av det tøffeste han har opplevd på en fotballbane. Han mener likevel at Liverpool-troppen ikke kan bruke dette som unnskyldning når Jose Mourinhos mannskap gjester Merseyside.

- Jeg har ikke spilt en fotballkamp i så sterk varme på veldig lenge. Det var noen trøtte bein utpå der mot slutten, men det var en god økt for oss. Vi vil kjenne det i beina i dag, men vi spiller ikke før på søndag igjen, så vi får en ekstra dag med hvile. Vi vil være friske og raske igjen til Chelsea-kampen. De spilte også i går, så vi kan ikke bruke dette som unnskyldning, sier Finnan til liverpoolfc.tv.

- Sesongen er lang, så vi kommer ikke til å ta av om vi vinner søndagens kamp, og det er heller ikke verdens undergang om vi taper. Men dette oppgjøret er selvsagt av stor betydning. Alle har snakket om hvor viktig det er med en god start. Ja, vi vant vår første kamp, men en seier er ikke synonymt med en god start. Vi må sanke så mange poeng som vi kan i de første seks-sju kampene.

- Chelsea er en av våre store rivaler, og vi ønsker å komme foran dem på tabellen i år. De er et godt lag, men selvtilliten vår nyter godt av at vi slo dem på hjemmebane i fjor. Vi har flere valgmuligheter nå, og vi har fordelen av hjemmebane. Derfor vil vi prøve å angripe dem, og vinne kampen, sier iren om taktikken foran søndagens kamp.

Dette er faktisk 16. gang de to lagene møter hverandre på litt i overkant av tre år. Rivaliseringen mellom de to lagene har økt sterkt i løpet av disse kampene.

- Det er en sterk rivalisering mellom spillerne, og det er bare naturlig når vi har spilt mot dem så mange ganger i løpet av de siste sesongene. Men det er det samme også når vi møter Manchester United og Everton, konkluderer Finnan.

Når det gjelder returen mot Toulouse om knappe to uker, har iren følgende å si:

- Resultatet i går var virkelig bra, spesielt når vi tenker på at dette laget slo Lyon hjemme sist helg. Vi fikk et viktig bortemål og holdt nullen, og det var hva vi håpte på før kampen. Vi er i en god posisjon, men vi kan ikke ta noe for gitt. Vi håper selvsagt at vi skal klare å avgjøre dette på Anfield.