- Vil ha VIP-bokser under jorden

George Gillett og Tom Hicks vurderer å bygge underjordiske VIP-bokser i Stanley Park. Rafa tror Bellamy vil klare seg fint på St James' Park. King Kenny advarer mot Martins.

The Daily Telegraph skriver i dag at Tom Hicks og George Gillett har beordret en full gjennomgang av Liverpools planer for en ny stadion i Stanley Park, i et forsøk på å gjøre arenaen enda bedre. Avisen skriver at daglig leder Rick Parry vil fly til Dallas i neste uke for et møte med Hicks og Gillett, og det amerikanske arkitektfirmaet HKS, som de nye eierne har bedt om å vurdere designet på stadion på nytt for å se om det kan gjøres forandringer.

Blant forandringene som vurderes er såkalte ”bunkerbokser” – vipbokser bygd under jorden med heiser opp til setene på tribunen. En idé som først ble lansert av president George W Bush mens han var deleier i baseballaget Texas Rangers, laget som Tom Hicks nå eier.

- Vi hadde et møte med HKS i går, der vi presenterte skissene for stadionplanene i Stanley Park. Vi ba dem se på planene med nye øyne for å se om det er andre ideer vi kan bygge inn i stadion på innsiden for å gjøre den mer supportervennlig, og for å generere større inntekter. Vi ønsker en stadion som våre kunder er fornøyde med. HKS kom med noen ideer, forteller Tom Hicks.

- Vi må finne en balansegang der vi får inkorporert de nye ideene samtidig som vi beskytter tradisjonene til Liverpool og Anfield. Dette er noe vi vil gjøre raskt. Vi vurderer bunker-bokser, som i bunn og grunn er spisestuer under jorden hvor man kan få servert god mat og drikke, og hvor det blir storskjermer på veggene. Du kan derfra gå opp og se kampen live.

Rafa ikke bekymret for Bellamy
Liverpool-manager Rafael Benitez sier til Sky Sports at han ikke har noen betenkeligheter med å benytte Craig Bellamy mot hans gamle klubb Newcastle i dag. Waliseren vil garantert bli møtt med ukvemsord etter at han forlot St James’ Park under kontroversielle omstendigheter for et par år siden. Han var også involvert i en krangel med Newcastle-trener Terry McDermott da lagene møttes på Anfield i høst.

- Jeg vil bruke det jeg anser for å være mitt beste lag. Craig Bellamy er klar for oppgaven. Han er i form, og mentalt har han ingen problemer med å spille i denne kampen. Jeg vil ikke ha noen betenkeligheter med å bruke han i dagens kamp, sier Rafa.

- Jeg vil snakke med Craig før kampen, men jeg er ikke bekymret, for han er en profesjonell spiller som spiller med stor innsatsvilje i alle kamper. Han trenger ikke å gjøre noe spesielt i dag. Alt han trenger å gjøre, er å score mål.

- Jeg vil snakke med han om hvordan han vil bli satt under press fra publikum, ettersom det har blitt nevnt av media. Jeg vil si at han skal la føttene snakke for seg.

King Kenny advarer mot Martins
Kenny Dalglish sier til LFC Magazine at han anser Obafemi Martins som den største trusselen for Liverpool på St James’ Park i ettermiddag. Dalglish har som kjent vært manager for begge klubber, og han tror nigerianeren kan bli en stor stjerne i Premier League.

- I Martins har Newcastle en spennende og uforutsigbar angrepsspiller. Jo mer han har funnet seg til rette i England, jo bedre har Newcastle blitt. Med Kieron Dyer, Nicky Butt og Scott Parker på midtbanen er ”skjærene” også sterke i det leddet. Liverpool har imidlertid begynt å vinne kamper på bortebane, og jeg forventer at de holder tritt med de to topplagene nå, sier Dalglish.

Liverpool v Man Utd på TVNorge
For å øke seertallene for TVNorge og lokke seere til å tegne Canal+-abonnement, har SBS gitt TVNorge lov til å vise storoppgjøret Liverpool - Manchester United i mars. Tre ganger tidligere har TVNorge sendt Premier League-oppgjør i samsending med sine SBS-brødre Canal+. Dette skjer altså igjen når storlagene Liverpool og Manchester United braker sammen på Anfield lørdag 3. mars.

Spania U19 vant Copa del Atlántico
Spania U19 slo Tsjekkia hele 4-0 i sin siste kamp i Copa Del Atlántico på Gran Canaria i går, og vant dermed hele turneringen. Liverpools Francisco Durán ble byttet ut etter 85 minutter

Dallas Stars på Canal+
For de med interesse for ishockey, kan vi nevne at Canal+Sport 2 viser NHL-kampen mellom Dallas og Colorado kl. 21.30 i morgen kveld. Dallas Stars er som kjent laget til Liverpool-eier Tom Hicks, og det blir direkteoverføring fra stadionanlegget som Hicks har skrytt så mye av, American Airlines Center. For Liverpool-fans kan det kanskje være like interessant å fått noen glimt av stadionanlegget som det er å få sett selve kampen?