- Vis lojalitet, Heinze

Ferguson mener at Heinze bør vise lojalitet overfor Manchester United. Barnett på prøve i Newcastle. Juniorene til turnering i Spania.

Liverpool er svært ivrige etter å sikre seg Gabriel Heinze, og har også lagt inn et bud på den argentinske forsvareren. United ønsker imidlertid ikke til å selge til erkerivalen, selv om Heinzes agent har et brev der det står skrevet at spilleren har tillatelse til å forlate Old Trafford for den overgangssummen Liverpool har tilbudt for sør-amerikaneren.

Liverpool har henvendt seg til advokater for å få igjennom en overgnag for Heinze, men Ferguson er bestemt på å ikke slippe spilleren til Anfield. Skotten synes at Heinze bør vise lojalitet overfor United for den måten klubben har hjulpet ham tilbake etter en alvorlig kneskade han pådro seg for to år siden.

- Han er fremdeles vår spiller, og det er det viktigste, uttaler Ferguson til Sky Sports News.

- Han har enda to år igjen av sin kontrakt, og jeg synes vi har støttet Gaby veldig bra. Han hadde en korsbåndsoperasjon, vi tok godt vare på ham og vi tillot ham å foreta rehabiliteringen i Spania slik han ønsket.

- Vi innrettet oss på den måten som passet Gaby perfekt. Vi er fornøyd med måten vi tok vare på ham.

- Jeg mener at dersom vi tar bort agentens rolle i dette, så tror jeg det ikke er veldig mye galt med Gabys rolle i denne klubben, avslutter Ferguson.
 
Barnett på prøve i Newcastle
FA Youth Cup-mester Charlie Barnett er på prøve i Newcastle. I går spilte den sentrale midtbanespilleren 76 minutter for "skjærenes" reservelag da Benfield ble beseiret med 3-2 borte. Etter det vi erfarer er 19-åringen frustrert over at det til stadighet hentes utenlandske talenter til akademiet, og han tolker signalene dit hen at fotballfremtiden hans ligger et annet sted enn i Liverpool FC.

Juniorene til turnering i Spania
Liverpools juniorlag skal også denne sesongen delta i Torneo Internacional Juvenil Ciudad Deportiva del Villarreal. Arrangørklubben Villarreal har i dag offentliggjort gruppe- og kampoppsettet for den åttende utgaven av turneringen. Det skal spilles fire kamper på fire dager. Liverpool møter først Real Madrid lørdag 11. august, før vertsklubben venter dagen etter. Gruppespillet avsluttes mot japanske Urawa Reds på mandagen. Tirsdag 14.august spiller hver klubb en plasseringskamp. I den andre gruppen finner vi Sevilla, Espanyol, Celtic og brasilianske Guaraní.