- Voronin er verdt sin vekt i gull

”It takes one to know one”, er det et engelsk ordtak som heter. ”På seg selv skal man kjenne andre”, heter det på norsk. Gary McAllister mener at Bosman-spilleren Voronin er verdt sin vekt i gull.

Tidligere Liverpool-spiller Gary McAllister tror Rafael Benitez kan ha gjort et kupp når han sikret seg Andriy Voronin. Ukraineren står bokført med tre mål på sine fire første kamper for klubben, og da må vi også ta med i betraktningen at to av de registrerte kampene er innhopp fra innbytterbenken.

- Av og til kan Bosman-spillere vise seg å være verdt sin vekt i gull, uttaler McAllister til LFC Magazine. Et utsagn som utvilsomt også passer godt på ham selv.

- Når man får en spiller som Voronin gratis, kan vi begynne å snakke om et av sesongens beste kjøp, legger den tidligere midtbanespilleren til.

- Rafa trenger ikke å bruke mye tid på å instruere en kar som Voronin hva han skal gjøre. En spiller med hans rutine og talent vet instinktivt hvilke løp han skal gå på. Ut fra de kampene han har spilt, kan man lese at han er veldig trygg på seg selv, og vet akkurat hva han gjør. Han minner meg litt om Teddy Sheringham, med sitt gode øye for hvor han skal slå pasninger og hvor han skal plassere seg.

- I spillere som Fernando Torres og Ryan Babel har Rafa kjøpt et potensial. Disse spillerne vil bare bli bedre og bedre jo mer de spiller i Premier League med bedre spillere rundt seg. Dette har Rafa blandet med erfarne spillere som Yossi Benayoun og Voronin. Spillere som har vært ute en vinterdag før. Dette er verdifulle spillere å ha til din disposisjon, avslutter McAllister.