17 ganger pengene for Torres

Fernando Torres er 6. favoritt til å bli toppscorer i Premier League. Lite igjen hvis Liverpool ikke vinner en tittel. Bookmakerne tror på ny 3.plass for de røde fra Anfield.

Rafa Benitez er kjent for å rotere på sine spisser, og det er nok en av grunnene til at Fernando Torres ikke er blant de største favorittene til å bli toppscorer i Premier League 2007/08 hos oddsfirmaet Betsafe.com. Didier Drogba er stor favoritt til seks ganger pengene, mens du får 14 ganger innsatsen hvis du spiller på Ronaldo, Sjevtsjenko, Berbatov og Rooney. Michael Owen, Fernando Torres, Carlos Tevez og Robbie van Persie følger deretter med 17 i odds. Dirk Kuyt gir igjen 30 ganger beløpet man setter, Peter Crouch 40 og Andriy Voronin 60 ganger.

Selskapet har også satt opp et spill på hvilken nordmann som scorer mest i Premier League. Slik er oddsen: Carew 2.80, Gamst-Pedersen 3.60, Solskjær og Braaten 5.00, Riise 7.00. Oddsetter Martin Nielsen forklarer det slik: - John Carew holder internasjonal toppklasse i sine beste stunder, men er litt ustabil. Morten Gamst Pedersen scorer alltid mye for Blackburn, mens Ole Gunnar Solskjær vil ta et verdig farvel med Manchester United. Daniel Braaten har stor fart og kan bli en overraskelse i Bolton, mens det er få som har en bedre skuddfot enn John Arne Riise i Premier League.

- Manchester United har forsterket kraftig og vi er overbevist om at de tar minst en tittel, muligens to også. Chelsea vil vinne noe igjen, og da er det ikke mye igjen til Liverpool, selv om laget er forsterket og vil ta inn en god del av forspranget de to andre storlagene hadde i fjor, sier Nielsen om muligheter for sølvtøy til de engelske topplagene.

United er favoritt i Premier League, knapt foran Chelsea, med 2.40 og 2.50 i odds. Du får igjen 6.50 ved å satse på Liverpool, mens Arsenal og Tottenham følger deretter med 12.00 og 75.00.

Du kan også spille på antall titler som vinnes, og derav kommentarene til Martin Nielsen. For Liverpool får du igjen 2.05 hvis du tror det ikke kommer noen pokaler til Anfield (liga, FA-Cup, ligacup, Champions League). En tittel gir 2.40, to gir 4.70, treble betyr 40.00 ganger innsatsen i utbetaling, mens rubbel og bit betaler seg 100 ganger.

Av flere alternativer kan du også spille på den så pådrar seg flest gule kort. Bolton har tre spillere inne blant topp fem i Kevin Davies (10), Ivan Campo (10 og Heidar Helguson (11). Joey Barton (10) og Lucas Neill (11) er også i favorittsjiktet sammen med velkjente Craig Bellamy (12). Bellamy som fikk tre gule på 42 kamper forrige sesong hos Liverpool. Her virker det i det hele tatt som om bettingselskapet ikke har sjekket alt like nøye. Dirk Kuyt (20) og Steven Gerrard (30) fikk forrige sesong henholdsvis tre og en advarsel, mens de med flest gule i helrødt, Xabi Alonso og Momo Sissoko, ikke er nevnt i det hele tatt.