21 for Lucas

Ifølge nettsidene til ”Barclays Asia Trophy” har Lucas Leiva fått nr. 21 i Liverpool. Rafa glad for ny kontrakt til stabile Finnan. Liverpool linket til ny Garcia.

Lucas i Hong Kong
Som vi nevnte i går har Lucas Leiva, David Martin og Robbie Threlfall kommet inn i troppen som har reist til Hong Kong, og i tillegg har altså Harry Kewell fløyet over fra Thailand. Ute fra de som reiste til Sveits er Nikolay Mihaylov, Stephen Darby, Jack Hobbs og Nabil El Zhar.

På nettsidene for turneringen i Hong Kong, står Lucas oppført med nr.21 og Robbie Threlfall med nr. 44.

Liverpools tropp på 23 spillere: Reina, Carson, Martin, Riise, Agger, Finnan, Paletta, Hyypiä, Carragher, Arbeloa, Threlfall, Sissoko, Pennant, Lucas, Kewell, Alonso, Benayoun, Gerrard, Torres, Kuyt, Babel, Crouch, Voronin.


Gode nyheter for Benitez
Steve Finnan er den siste som har sagt ja til et nytt kontraktforslag blant Liverpools erfarne spillere, og Rafa Benitez er naturlig nok glad for at enda fra hans stamme av nøkkelspillere nå er knyttet til de røde på en lengre avtale.

- Dette er veldig gode nyheter for oss, bekrefter Rafa. - Jeg har sagt mange ganger tidligere at vi planlegger for fremtiden og vi ønsker at Finnan skal være en del av den. Han er en av de spillerne som danner stammen i laget.

- Steve er en kvalitetspiller som har stabiliteten som sin kanskje største styrke. Han holder alltid et høyt nivå og det er sjelden du ser at han har en dårlig kamp. Han er en spiller du kan stole på.

- Helt fra jeg kom hit har han vært veldig mottakelig for våre ideer og hele tiden for å lære mer. Den formen han har vist de siste tre årene har derfor ikke overrasket meg. Han er en av våre mest erfarne spillere nå, men jeg forventer likevel at han vil bli enda bedre siden han vil være i stand til å analysere vårt spill ytterligere.


Midtbanespiller aktuell
Ifølge sportsavisen Marca er Liverpool en av klubbene som skal være interessert i Javi Garcia hos Real Madrid. 20-åringen har tidligere spilt for C- og B-laget til de kongelige i Madrid, men er foran denne sesongen med i troppen til Bernt Schuster.

Garcia, som spilte for Spania i U20-VM nylig, skal imidlertid vegre seg for å forlenge kontrakten som varer i en sesong til. Han skal ha en klausul som gjør at han kan gå for seks millioner euro, eller om lag £4M, men Liverpool skal håpe å sikre seg den sentrale midtbanespilleren for halvparten av det beløpet. Andre klubber som Atletico Madrid, Mallorca, Getafe og Deportivo skal også ha vist interesse.

Javi skal være søskenbarnet til Luis Garcia.