Ablett fornøyd med seier

Reservelagsmanageren ønsket seg flere scoringer, ellers relativt tilfreds med gårsdagens reservelagsseier. Hobbs skadet. Hammill til Dunfermline? Potter scoret for Wolves.

Liverpools reservelagsmanager Gary Ablett er passe fornøyd med gårsdagens 2-1-seier mot Warrington i Liverpool Senior Cup. Ablett synes det var en fin utfordring for spillerne, men mener at laget burde ha scoret flere mål.
- Jeg synes vi spilte ok, og vi viste god innstilling. Jeg er imidlertid skuffet over at vi ikke scoret flere mål ettersom vi skapte noen gode muligheter, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi var litt utålmodige til tider, men for å være ærlig hadde vi ballen mye og gjorde det meste ut av det, på et humpete underlag.

- Resultatet 2-1 tilsier en jevnere kamp enn det faktisk var. Det var en god test for de utenlandske spillerne å spille i en kamp som dette. Det gir et langt bedre bilde av spillerne dine.

Hobbs skadet
Den observante leser har kanskje lagt merke til at Jack Hobbs ikke har figurert på reservelaget siden 19.oktober mot Middlesbrough. Midtstopperen jobber seg tilbake etter å ha pådratt seg et brudd i foten, melder The Liverpool Way.

Hammill til Dunfermline?
Adam Hammill spilte ikke gårsdagens reservelagskamp. Den engelske U19-landslagsspilleren skal ifølge ryktene være på vei til skotske Premier League-klubben Dunfermline. Kantspilleren vil i så fall lånes ut for resten av sesongen.

Potter scoret
Darren Potters permanente overgang fra Liverpool til Wolverhampton er ennå ikke sluttført, men i går tegnet midtbanespilleren seg på scoringslista for Wolverhampton for første gang med et flott skudd fra 18 meter i FA-cupomkampen mot Oldham. ”Ulvene” vant til slutt 2-0.