Ablett oppgitt over håpløs dømming

Gary Ablett er frustrert over at Middlesbroughs mål ikke ble annulert, etter at reservene spilte 1-1 i serieåpningen. Real-manager Schuster innrømmer overfor spanske AS at han frykter Liverpool.

Liverpools reservelagsmanager Gary Ablett klarer ikke å skjule at han er forbannet på dommeren som tillot Middlesbrough-spiss Tom Craddock å gjøre mål med hånden i gårsdagens reservelagskamp på Riverside.

- Jeg kunne ikke se hva som skjedde fra benken, men jeg skjønner ikke hvorfor dommeren og linjemannen ikke så det. Det var en veldig svak avgjørelse, kommenterer Ablett til liverpoolfc.tv etter å ha blitt fortalt om hendelsen av sine spillere.

- Jeg syntes vi spilte en god kamp, og vi hadde et spillemessig overtak gjennom hele oppgjøret. Men vi sløste med sjansene. Vi skapte noen gode muligheter, men når det gjaldt å utnytte dem var vi tilbake fra syndene fra i fjor, medgir han.

- Vi må bli langt bedre i avslutningene, og da snakker jeg ikke bare som spissene. Vi har jobbet mye med dette problemet i oppkjøringen til sesongen og vil fortsette å jobbe med saken, for her må det forbedringer til.

Schuster frykter Liverpool
Real Madrids nye trener, tyskeren Bernd Schuster, har vært ute i spansk presse og kritisert Liverpools spillestil. Når han ble bedt om å beskrive de hardeste konkurrentene i Champions League, karakteriserte han Liverpools spillestil som "lite attraktiv" og "stygg". Likevel mener han at Liverpool er ett av bare to lag som kan hindre Madrid-klubben i å vinne årets turnering.

- Liverpool tyr til en lite attraktiv spillestil. De er et fælt lag å møte. De kjørte over Barcelona i fjor, og slo dem ut av Champions League. Jeg holder Liverpool og AC Milan som våre største rivaler i årets turnering. Dette er klubber som ikke går trøtt av å vinne trofeer. Personlig foretrekker jeg imidlertid en blanding av Manchester Uniteds angrepsstil og Chelseas forsvarsspill. Det er den perfekte kombinasjon for meg.

- Vi fikk fatt i Gabriel Heinze fordi han ikke fikk lov til å gå til Liverpool. Det var en lettelse, fordi vi var desperate etter å få tak i den type spiller, sier Schuster til AS.

Vi understreker at dette er kommentarer som Schuster har gitt under et lengre intervju med spanske AS, og ikke uttalelser han har gitt til en britisk tabloidavis som boikottes på Merseyside. Store deler av britisk presse krediterer i dag denne avisen for dette intervjuet. Det medfører ikke riktighet. AS er originalkilden.