Ablett roser Padelli

Gary Ablett roser Daniele Padelli etter en strålende reservelagsdebut av italieneren i går kveld. Ajdarevic og Sverige tapte for Tsjekkia. Irsk Liverpool-trio til elitespill.

Gary Ablett roser i dag keeperdebutanten Daniele Padelli, etter at italieneren leverte varene og vel så det i reservelagskampen mot Middlesbrough i går kveld. Unge Padelli spilte strålende og bidro sterkt til at de røde klarte å begrense tapet til 1-0 med en rekke glimrende redninger.

- Daniele gjorde en meget god kamp, og kan være meget godt fornøyd med debuten sin, sier Ablett til liverpoolfc.tv.

- Vi slet en del før pause, og Jordy Brouwer ble isolert alene på topp. Vi klarte ikke å gi han støtte raskt nok, noe som skuffet meg, uttaler reservelagstreneren.

- Vi startet kampen positivt i andre omgang, men led senere av at Besian Idrizaj ble utvist for to tåpelige forseelser. Besian unnskyldte seg etter kampen, da han innså at han hadde sviktet laget. Dessverre kom utvisningen på et tidspunkt hvor jeg følte vi var i ferd med å spille oss inn i kampen.

- Våre unge spillere jobbet meget hardt, og selv om vi er skuffet over resultatet kan jeg ikke klage på innsatsen.

Tap for Ajdarevic
Sverige U17 med Liverpool-spilleren Astrit Ajdarevic på laget tapte søndag 3-0 borte mot Tsjekkia, etter å ha ligget under med 1-0 ved pause. Tsjekkia fikk dermed revansje etter at svenskene vant 3-1 to dager tidligere. Ajdarevic spilte hele kampen i Nymburk, og pådro seg et gult kort.

Gaughan, Collins og O'Connor uttatt
Liverpool-trioen Laurence Gaughan, Michael Collins og Shane O’Connor har blitt tatt ut i 18-mannstroppen til Irland U17 som skal delta i UEFAs elitespill i Tyskland i perioden 21.-26.mars. Irene skal der møte Skottland, Hellas og vertsnasjonen Tyskland. Bare vinneren av gruppen går til finalespillet i Belgia i mai.

Irland åpner mot Skottland onsdag 21.mars. Deretter står Hellas for tur fredag 23.mars, mens man avslutter mot Tyskland mandag 26.mars. Irland kvalifiserte seg for dette elitespillet i september, ved å vinne en gruppe som ellers bestod av Aserbadsjan, Latvia og Danmark.