Ablett tror på juniortriumf

Gary Ablett håper og tror at juniorene kan vinne FA Youth Cup. Selv skal han være med å avgjøre spillernes fremtid de kommende ukene. Dirk Kuyt ble pappa for andre gang.

Reservelagstrener Gary Ablett har sendt sine lykkeønskninger til juniorlaget i forkant av kveldens finale mot Manchester United. Det melder liverpoolfc.tv. Den tidligere midtstopperen har fulgt juniorenes vei til finalen med stor interesse, ikke minst fordi han til stadighet benytter et knippe av disse spillerne på reservelaget.

- Staben på reservelaget har fulgt juniorene runde for runde, og det virker på meg som laget bare har blitt bedre og bedre. Lagånden er fantastisk, og de er godt organiserte. Vi vet det blir en vanskelig oppgave mot Manchester United, men jeg tror guttene kan vinne cupen igjen, sier Ablett.

- Jeg ønsker dem lykke til. Det er viktig for en klubb av vår størrelse å vinne trofeer som dette. Det er også viktig for akademiet med tanke på å trekke til seg spillere. Dersom vi vinner juniorcupen to år på rad, vil det være en fantastisk prestasjon, legger han til.

Ablett vil selv være med på å bestemme fremtiden til mange av spillerne på dette laget i ukene som kommer. Han insisterer på at samtlige spillere fortsatt har muligheten til å imponere ”juryen”.

- Staben må komme sammen og enes om hvem vi mener har potensiale til å spille seg inn i førstelagstroppen. Det er noen som vil få sjansen, men dette er avgjørelser som må tas i løpet av de neste par ukene, avslutter han.

Kuyt fikk en sønn
Dirk Kuyt og konen Gertrude fikk en sønn sist onsdag. Gutten har allerede fått navnet Roan. Fra før har paret datteren Noelle.

- Alt står bra til, og vi er begge veldig lykkelige, forteller nederlenderen til icons.com.