Agent bekrefter interesse fra Bolton

Djibril Cissés agent bekrefter at han har vært i samtaler med Bolton-manager Sammy Lee, men Marseille har ikke gitt opp håpet om å sikre seg spissen på permanent basis.

Djibril Cissés agent, Ranko Stojic, bekrefter nå at Bolton er interessert i Liverpool-spissen. Agenten avslører at han har vært i kontakt med Bolton-manager Sammy Lee om saken, og Stojic planlegger et møte med Liverpool i neste uke der 25-åringens fremtid vil stå på agendaen.

Skysports.com skriver at det er lite sannsynlig at Liverpool vil gå med på et nytt utlån av franskmannen, og rapportene tyder på at Bolton vil punge ut med rundt £5M-£6M for Cissé.

- Det stemmer at vi har vært i kontakt med Bolton. Jeg har hatt et møte med Sammy Lee, og han imponerte meg. Ikke bare som trener, men som person, siteres Stojic i Manchester Evening News.

- Han er en fantastisk person. Vi skal møte Liverpool-ledelsen i neste uke for å finne ut hva de ønsker å foreta seg, legger agenten til.

Trass i disse rapportene virker Marseille-formann Pape Diouf fortsatt å ha tro på at Cissé skal fortsette karrieren i klubben han var utlånt til sist sesong.

- Når det gjelder Cissé, så skulle forhandlingene være avsluttet tidlig i neste uke, siteres Diouf i L’Equipe.

- Vi vil foretrekke et nytt lån, men Liverpool ønsker definitivt en transfer. Vi snakker om et overgangsbeløp som er mindre enn de 12 millioner euro (£8M) som var avtalt i kjøpsopsjonen vi hadde. Jeg er håpefull, legger han til.