Agent driver brannslukking

Yossi Benayouns agent har hendene fulle med å tone ned sine uheldige kommentarer. Anderson håper Swansea-oppholdet vil hjelpe hans Liverpool-karriere. Supportercup flyttes.

Yossi Benayouns agent, Ronen Katzav, gjør i dag rettrett etter de famøse kommentarene til en radiostasjon i Israel for et par dager siden. Til Jewish Telegraph sier han at det ikke er sant at den lille teknikeren ønsker å forlate Liverpool.

- Da Yossi kom til Liverpool gjorde Rafael Benitez det klart at vi måtte ha en solid porsjon tålmodighet. Yossi vet han vil spille noen kamper, men også at han ikke vil spille i andre. Han er lykkelig, og har ingen høye forventninger. Han ankom ikke Liverpool for så å forlate klubben igjen etter kort tid, sier Katzav til avisen.

- Yossi kommer til å være svært tålmodig, han er motivert og vet at han vil få sin sjanse. Han er kommet til Liverpool for å bli.

Katzav innrømmer likevel at dersom Benayoun ikke har spilt jevnlig for førstelaget når sesongen er over, så må duoen vurdere situasjonen på nytt.

Andersom håper på retur til Liverpool
Liverpools vingtalent Paul Anderson er som kjent utlånt til Swansea denne sesongen. Etter oppholdet på Liberty Stadium håper han å kunne kjempe om en plass på Liverpools førstelag.

- Dersom jeg klarer å spille meg til fast plass hos Swansea og gjøre det bra denne sesongen, vil kanskjke Liverpool synes at jeg er god nok til at jeg får en sjanse, sier 19-åringen som håper å starte Swanseas kamp mot Walsall i morgen.

- Jeg har tro på meg selv, og store forhåpninger, men jeg ser egentlig ikke så mye lenger fremover enn denne sesongen for øyeblikket. Selvsagt ville jeg elske å spille for Liverpools førstelag. Hvem ville ikke det? Jeg håper at jeg er god nok om noen år. Men jeg er realist, og skjønner at dersom Liverpool trenger en ving har de penger nok til å gå ut og kjøpe en. Det skjønner alle ungguttene i Liverpool. Det eneste du kan gjøre er å bli best, uttaler Anderson til Press Association.

Supportercup flyttet fra Spartabanen til Kurland
De som står bak supportercupen i Sarpsborg 8.september melder at turneringen har blitt flyttet fra Spartabanen til Kurland, som er Sarpsborg Fotballklubbs bane.

- Kampene starter klokken 10.00 og spilles IKKE på Spartabanen, men på Sarpsborg Fotballklubbs bane på KURLAND. Turneringen forventes å være ferdig ca klokken 17.00. Vi har garderober og dusjer for de som måtte ønske det, sier Truls Klavestad i arrangørstaben.

På kvelden klokken 19.00 er det bankett på The Premier Pub i Sarpsborg, hvor det serveres pizza og drikke.
 
- Liverpool vil stille med flere lag og vi håper mange har lyst til å bli med på et av publagene til de røde. Vi stilte med tre lag i fjor og håper på flere i år, sier Klavestad til liverpool.no.

Er du interessert kan du ta kontakt med Ole Martin Stenersen på tlf 99299155 eller email: [email protected].