Agent har ikke hørt noe fra Real

Agenten til Rafael Benitez sier at han ikke har hørt noe fra Real Madrid, og påpeker at Liverpool-manageren har tre år igjen av sin kontrakt på Anfield.

Agenten til Rafael Benitez, Manuell Garcia Quilon, insisterer på at han ikke har hørt noe fra Real Madrid i det hele tatt. Spanske medier har de siste dagene berettet at Madrid-klubben vil gjøre alt som står i deres makt for å lure Benitez bort fra Liverpool. Foreløpig har det imidlertid ikke kommet noe utspill fra den kongelige klubb, om vi skal tro Rafas agent.

- Jeg har sett ryktene i spanske medier om at Rafael Benitez linkes til Real Madrid. Men så langt jeg har kjennskap til har ikke Real vist noen offisiell interesse, sitereres agenten av Press Association.

Agent Quilon påpeker også at Benitez skrev under på en ny fireårskontrakt med Liverpool sist sommer.

- Jeg kan ikke snakke for Benitez, men faktum er at han har tre år igjen av kontrakten med Liverpool.

Brucie tar på seg hanskene igjen
Bruce Grobbelaar børster nok en gang støv av keeperhanskene når han skal stå i mål for Yorkshire-klubben Glasshoughton Welfare. Det melder liverpoolfc.tv. Brucie vil stå i mål for amatørklubben som spiller i Northern Counties East League Premier Divisjon i oppgjøret mot rivalen Maltby Main. Kampen går på Leeds Road lørdag 14.april. Det blir imidlertid bare med denne ene kampen for Glasshougton for Brucie, da han først og  fremst stepper inn mellom stengene i et forsøk på å redde den vesle klubben fra konkurs.

Røde i elitespill
Laurence Gaughan, Michael Collins og Shane O’’Connor spiller  fra start for Irland U17 som møter Skottland U17 i UEFAs elitespill i Tyskland i dag. Gary Mackay Steven, som kommer til Liverpool til sommeren, er med i den skotske troppen. Midtstopper Gaughan og Collins er tilbake etter at de stod over Irlands privatkamper mot Italia i januar.