Agger stadig et stykke unna

Daniel Agger kan i dag formidle til pressen at han stadig er et stykke unna comeback. O'Neill avkrefter Carson-rykter.

Daniel Agger kunne i dag fortelle til pressen at han stadig ikke vet når han blir klar av sin skade, som han har slitt med siden midten av september. Blant annet kan den 22-årige dansken fortelle at han har forsøkt å trene med skaden, uten at det gikk smertefritt for seg, hvilket resulterte i at Agger måtte resignere.

Videre heter det fra den spillende dansken at han holder sin form ved like gjennom sykling, svømming og styrketrening, da han ikke er i stand til å løpe. Når han blir å finne i full aktivitet igjen, har Agger liten formening om, da han stadig kjenner smerte i foten, og har for øye å bli helt klar før han igjen trener for fullt.

Carson-rykter avfeies
Det har i den senere tid har vært snakk om at Scott Carson er på vei til Aston Villa, da for en sum på £10 millioner. I samtale med SkySports hevder imidlertid Villa-manager Martin O'Neill at ryktene er nye for hans vedkommende:

- Dette er nytt for meg. Vi har ikke engang diskutert det med Liverpool, og det vil det ei heller være særlig poeng i på dette tidspunkt. Han er innlånt, og det er situasjonen. Det finnes ingen avtale hva pris angår i det hele tatt.