Agger: - Viktig å vinne hver kamp

Daniel Agger og Rafa Benitez om morgendagens kamp mot PSV. To av semifinalistene klare i kveld. Papin ut med støtte til Cissé.

To av semifinalistene blir klare i kveld når Manchester United skal forsøke å snu 1-2 mot AS Roma, og Chelsea må score i Spania mot Valencia. På dagens Champions League pressekonferanse på Anfield hadde Rafa Benitez Daniel Agger ved sin side. Manageren skrøt av den unge dansken sin og sa blant annet at han var svært moden for alderen.

- Han er en ung spiller med erfaring. Det er ikke enkelt å finne en midtstopper med slike kvaliteter. Han kan gå med ballen og er en god organiserer av forsvaret samtidig. Daniel forbedrer seg stadig. Han jobber hardt og lærer på hver trening.

Spilleren selv sier at han elsker og spille fotball og sier det er viktig å vinne alle kamper.
- Jeg vet jeg snakker for alle når jeg sier at vi ønsker å vinne alle kamper. Det spiller ingen rolle om det er Champions League, FA-Cupen eller Premier League. Vi kommer til å jobbe hardt for å score det første målet og vinne kampen mot PSV. Det var selvsagt viktig for oss å holde nullen på bortebane. Det gir oss enda mer selvtillit.

Rafa fortsatte med å si at de var i en god posisjon mot PSV med 3-0 ledelsen. Men han la til at det er nettopp i slike kamper man må være forsiktige og ikke sove i timen.

- Vi er favoritter til å gå videre. Av og til kan det gi ekstra press på skuldrene. PSV kommer hit og har ingenting å tape. Hvis jeg var deres manager ville jeg ha sagt at det bare er å gå ut og jakte et tidlig mål. Jeg er sikker på at det er det de kommer til å gjøre. Vi vet med oss selv at det ligger mye hardt arbeid foran oss før vi eventuelt er klare for avansement.

- Vi spiller om et viktig trofé og vil gjøre vårt beste for å gå videre. For øyeblikket svømmer vi og er nær stranda, men vi må huske på at vi fortsatt kan drukne. Må derfor fortsette å svømme inntil vi er på land. Derfor må vi også være ytterst konsentrert hele tiden.

Papin støtter Cissé
Den franske legenden, Jean-Pierre Papin, ber nå kritikerne til Djibril Cissé om å vise mer tålmodighet. I Frankrike blir det snakket stadig høyere om at Marseille likevel ikke vil kjøpe spissen i sommer. Med 4 mål på 14 kamper har han ikke vært noen stor suksess og hjemmefansen har pepet han ut under kamper. I helgen var han ikke med på laget engang.

Papin mener imidlertid spissen fortsatt sliter med å finne tilbake til sitt gamle jeg etter to lange skadeavbrekk.

- Ikke glem at han har hatt to like langtidsskader som har betydd seks måneder hvile hver gang, sier han til L’Equipe. Han fortsetter:

- Normalt trenger man et år for å finne tilbake til toppformen. Det er det likevel ingen som kommenterer. Akkurat nå mangler han litt selvtillit, og spiller kanskje bare opp i mot 70 % av sitt talent. Men Cissé har ikke glemt hvor målet står.

- Det er urettferdig at folk kritiserer ham på dette grunnlaget.