Ajdarevic tilbake i kveldens juniorfinale

I kveld spiller Liverpools juniorer den andre finalekampen mot Man Utd i FA Youth Cup, og de vil ha Astrit Ajdarevic tilbake etter suspensjon. Adam Hammill håper fortsatt på ”treble”.

Liverpools juniorlag skal i kveld prøve å hente inn 1-2 i den andre finalen i FA Youth Cup på Old Trafford. Til å hjelpe seg med denne vanskelige oppgaven får de tilbake svenske Astrit Ajdarevic. Midtbanespilleren kunne ikke spille i den første finalen mot Manchester United på grunn av suspensjon etter et rødt kort i den andre semifinalen mot Newcastle.

For fire av spillerne har kveldens finale ekstra betydning. Backen Michael Burns, midtbanespillerne Charlie Barnett og Jimmy Ryan samt vingen Ray Putterill har kontrakter som løper ut til sommeren, og de venter nå spent på om de vil bli tilbudt seniorkontrakter på Anfield. Spillere som Craig Lindfield, Ryan Flynn, Robbie Threlfall og Stephen Darby har derimot kontrakter som løper til sommeren 2008.

Av dagens tropp vil spillere som Lindfield, Darby, Roberts, Threlfall, Flynn, Ryan, Burns, Barnett, Woodward, Behan, Spearing, Putterill, Wignall, Pringle og Mimms blir for gamle for juniorcupen neste sesong. Dette i motsetning til karer som Scott, Awang, Routledge, Gaughan, O'Connor, Ajdarevic, Kelly, Hansen, Collins og Parsonage, som alle kan spille i juniorcupen også neste sesong.

Akademisjef Steve Heighway kommer til å gå inn i pensjonistenes rekker etter sesongslutt, og det er ventet at Rafael Benitez vil benytte anledningen til å omstrukturere akademiet noe.

Hammill håper fortsatt på ”treble”
Utlånte Adam Hammill har imponert stort i skotske Dunfermline, men sier nå at han skulle ønske at Liverpool hadde vært mer i kontakt med ham under låneoppholdet. Vingen håper imidlertid at han kan returnere til Merseyside for å feire store triumfer for begge klubbene sine.

- Drømmen om et personlig ”treble” lever fortsatt. Liverpool kan vinne Champions League, og jeg er i den skotske cupfinalen med Dunfermline. I tillegg håper vi å berge plassen i skotsk elitedivisjon. Det er ønsket mitt for sesongavslutningen, forteller Hammill.

- Liverpool har ikke vært i kontakt med meg så ofte som jeg trodde de skulle være da jeg reiste til Skottland, men jeg er sikker på at de har fulgt med på hva jeg har utrettet. Jeg må bare fortsette å spille bra for å imponere dem.

- Dette utlånet er det mest fornuftige jeg har gjort. Jeg kunne selvsagt ha gått på utlån til en klubb i Championship. League One eller League Two i England, men da ville jeg ikke ha spilt i en nasjonal cupfinale med muligheten til å sikre mitt lag europacupspill for neste sesong. Klarer vi det, vil det være en enorm finansiell bonus for Dunfermline, avslutter Hammill.