Akillessenen røk for Aurelio

Selv om det ikke er offisielt bekreftet ennå, er det alt som tyder på Fabio Aurelios akillessene røkt tvert av i går kveld. Dermed er sesongen over for brasilianeren.

Sesongen virker å være over for uheldige Fabio Aurelio. I verste fall vil skaden også holde den skadeforfulgte spilleren på sidelinja godt inn i neste sesong.

Eurosport så godt som bekrefter at brasilianeren røk akillessenen kvarteret før slutt i gårsdagens kamp i Eindhoven. Venstrebacken ble liggende å vri seg i smerte etter at knottene hans så ut til å sette seg fast i gresset da han skulle løpe fremover. Selv virket det som om han trodde at noen sparket han i hælen bakfra, og overraskelsen lyste i blikket hans når han skjønte at det ikke var noen der.

Dette var en meget ubeleilig skade for 27-åringen, som nå virkelig hadde begynt å finne seg til rette i Liverpool-laget.

Brasilianeren vil gjennomgå en scan i Liverpool i dag, for å få bekreftet diagnosen, men det virker opplagt at akillessenen er røket.

- Vi tror det er en veldig alvorlig skade, men vi kan ikke være sikre før resultatene av røntgenundersøkelsen foreligger, uttalte manager Benitez i går kveld.

- Fabio hadde begynt å spille svært bra nå, så dette er svært ille både for ham og for oss.

- Det var ingen i nærheten av ham, og han følte det som om han ble truffet av en stein. Smerten kom fra bakfra, og var voldsom. Dette var virkelig ille. Nå føler vi med Fabio.