Aldo spår Fowler-scoring

John Aldridge spår at Robbie Fowler vil ta farvel med Anfield-publikumet med en scoring mot Charlton. Fowler vil også bære kapteinsbindet i dag.

Tidligere storscorer John Aldridge tror at Robbie Fowler vil ta en verdig avskjed med Anfield-publikumet i dag. Og han ser ikke bort i fra at ”God” tar farvel med en scoring foran The Kop.

Dagens kamp mot Charlton blir utvilsomt en følelsesladet opplevelse for gutten fra Toxteth, og Aldridge tror at Fowler vil forlate Anfield med de samme følelsene han selv forlot Liverpool med da han ble solgt til Real Sociedad i september 1989.

- På mange måter vil han nok føle det på samme måte som da jeg ble solgt til Real Sociedad. Jeg ønsket egentlig ikke å forlate Liverpool, men jeg visste jeg måtte og Kenny Dalglish lot meg ta et straffespark i min siste kamp mot Crystal Palace, minnes Aldo.

- Etter kampslutt kastet jeg fotballstøvlene mine og spillertrøya til publikum, og kanskje kommer Robbie til å gjøre det samme i dag?

- Robbie kan være sikker på en sak. Hans status som Liverpool-legende er sikret. Han ville ha utfordret Ian Rush på toppen av Liverpools toppscorerliste gjennom tidene om Gerard Houllier hadde behandlet ham på en skikkelig måte, mener Aldridge.

- Det er fint at Rafael Benitez gir Robbie en skikkelig mulighet til å si farvel, og han vil også få kapteinsbindet mot Charlton i ettermiddag, røper den tidligere toppscoreren.

- Det skulle ikke forundre meg om Robbie avslutter karrieren med en scoring på Anfield, sier han til liverpoolfc.tv.

- Robbie vil gi absolutt alt han har i dag, og det vil han gjøre for å få spille i Champions League-finalen også.