Alexandrov klar for Liverpool

Det bulgarske stortalentet Mihail Alexandrov har bestått den medisinske testen og vil skrive under for Liverpool 9. juli. Se Wrexham-Liverpool.

En av de største bulgarske fotballtalentene, 18-årige Mihail Alexandrov har bestått den medisinske testen og vil skrive under for Liverpool kommende mandag (9. juli). Midtbanespilleren kommer fra CSKA Sofia og har skrevet under på en tre-årig avtale med opsjon på ytterligere to år. Ifølge CSKA-sjef Emil Kostadinov har klubbene blitt enige om en avtale der Liverpool betaler 240 000 euro for ungdomsarbeidet i den bulgarske hovedstadsklubben, samt at CSKA får en viss andel av et eventuelt videresalg. Alexandrov, som spilte tre seniorkamper for CSKA Sofia denne sesongen, var meget glad da han besto den medisinske testen i Liverpool mandag.

- Å komme til en så stor klubb som Liverpool overgår mine villeste drømmer, sier unggutten til Reuters. Med underskriften til Mihail Alexandrov har Liverpool sikret seg tilsammen åtte stortalent foran kommende sesong. Alexandrov, Nikolai Mihailov, Dani Pacheco, Alex Kacan, Marvin Purie, Mikel San Jose, Krisztian Nemeth og Andras Simon skal alle forsøke å kjempe seg inn i Liverpools førsteellever de kommende sesongene. Den sist ankomne gleder seg til utfordringen.

- Rafael Benitez ser hver kamp på alle nivå i klubben og i tillegg til alle treninger. Han vet til enhver tid hvem som er de elleve beste. Det gjelder bare å gjøre seg fortjent til en plass på laget, sier Alexandrov.

Se Wrexham-Liverpool
Kommende lørdag spiller Liverpool sesongoppkjøringens første kamp. League Two-laget Wrexham venter på Racecourse Ground. For alle som ønsker å se kampen direkte, sendes den på liverpoolfc.tv klokken 16 norsk tid. Det eneste man trenger er en e-season-ticket.