Alonso håper på Torres

Xabi Alonso håper at landsmannen Fernando Torres skriver under for Liverpool i dag. Roy Evans fortsetter som trener på deltid i Wrexham.

Xabi Alonso ser frem til å bli lagkamerat med Fernando Torres. Mye tyder på at overgangen til 23-åringen snart er et faktum, og Alonso gleder seg til å spille sammen med Torres både på klubb- og landslag. Midtbanespilleren tror hans landsmann vil finne seg raskt til rette og bli en suksess i England.

- Det vil være fantastisk dersom Torres blir kjøpt av Liverpool, ettersom han er en briljant spiller. Vi får se hva som skjer nå, men det er åpenbart at det vil være bra for oss å få fatt i ham, uttaler Alonso til Marca.

- Torres har for lengst vist sine enorme kvaliteter, og det vil være fantastisk å ha en slik mann på laget, legger han til.

Evans fortsetter i Wrexham
Wrexham-manager Brian Carey bekrefter i dag overfor Liverpool Daily Post at tidligere Liverpool-manager Roy Evans vil fortsette i sin deltidsjobb som trener på Racecourse Ground. Evans akter nemlig å fortsette og kombinere jobben for Wrexham med stillingen som assistent-manager for Wales.

- Det er flott å ha en person med Roys erfaring i trenerteamet. Han fortsetter på samme måte som i fjor. Selvsagt kommer hans jobb for Wales i første rekke, og han får jobbe så mye som det passer ham hos oss. Jeg er bare glad for å ha ham i trenerteamet, sier Carey.